1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bewatering
 4. Terug naar Tuinkranen

Tuinkranen

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Kleur

11 producten
Sorteren op:

Sanivesk meerlagen buitenkraan met rozet chroom (knel x buitendraad) 16x2mm x 1/2"

Sanivesk meerlagen buitenkraan met rozet chroom (knel x buitendraad) 16x2mm x 1/2"

Tuinkranen

57,

99
Sanivesk tapkraan met beluchter, krukbediening en slangwartel chroom ( buitendraad x buitendraad ) 1/2" x 3/4"

Alleen online

Sanivesk tapkraan met beluchter, krukbediening en slangwartel chroom ( buitendraad x buitendraad ) 1/2" x 3/4"

Tuinkranen

21,

99

Buitenkranen voor een handig waterpunt in de tuin

Wil je graag een buitenkraan om nog gemakkelijker je gieter te vullen? Of sluit je meteen de tuinslang er op aan? Met een goed waterpunt in de tuin wordt het veel eenvoudiger je plantjes water te geven. Maar ook om het opblaaszwembad te vullen, je mountainbike af te spuiten of zelfs de auto te wassen. Slim idee dus, om een buitenkraan te installeren! Buitenkranen zijn er in vele soorten en maten. Wat dacht je van een landelijk bronzen kraan met een mooi natuurlijk design? Of houd je meer van strakke vormen en kies je voor een moderne tapkraan? Misschien maakt het je niet zo veel uit hoe de buitenkraan eruit ziet, omdat deze toch op een beetje verstopte plek zit. Dan kun je natuurlijk net zo goed voor een simpele functionele kraan kiezen.

Kies je een gewone buitenkranen of heb je een vorstvrije buitenkraan nodig?

Wil je zeker zijn dat je buitenkraan in strenge winters niet stukvriest? Kies dan voor een vorstvrije buitenkraan. Dit zijn speciale buitenkranen, die je in periodes met vorst heel gemakkelijk kunt afsluiten en kunt laten aflopen. Zo ontstaat er geen schade aan de leiding en de buitenkraan. Let wel op bij de aanschaf van een vorstvrije buitenkraan dat de muur waarin je deze wilt plaatsen geschikt is voor dit soort buitenkranen.

Advies in de winkel over buitenkranen of liever online kopen bij Brico/Plan-it?

Natuurlijk kun je altijd bij ons in de winkel terecht wanneer je advies wilt over buitenkranen. Wil je precies weten waar je muur aan moet voldoen om een vorstvrije buitenkraan te kunnen plaatsen? Heb je wat tips nodig over de plaatsing van buitenkranen? Of heb je een vraag? Wij helpen je graag. Of zie je al precies de juiste buitenkraan op onze website staan? Dan kun je deze gelijk online kopen.