Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bewatering
 4. Terug naar Slanghaspels & -houders

Slanghaspels & -houders

Filteren

Sorteren op:
i

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Met slang

  Verkocht door

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Met oprolmechanisme

  Lengte slang (in m)

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

42 producten
Sorteren op:
i

Central Park pergola Riaci 300x390xH218/230cm

Central Park pergola Riaci 300x390xH218/230cm

Bestel & Haal op

3349,

-
Gardena slangenwagen AquaRoll L Easy + tuinslang 50m 13mm

Gardena slangenwagen AquaRoll L Easy + tuinslang 50m 13mm

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

149,

-
Op deze pagina stellen we je graag voor aan onze ruime collectie slangenwagens en -houders. Brico zorgt daarbij zowel voor vaste als voor mobiele oplossingen, die je dus toelaten van je tuinslang ook naar de moeilijker te bereiken hoekjes van je tuin te brengen. Prima voor irrigatie en uitstekend voor grondige onderhouds- en reinigingswerken.

De Brico slangenwagens en -houders

Met onze slangenwagens en -houders kun je pas echt alle kanten op. Voor weerkerend sproeiwerk op relatief vaste plaatsen bieden wij bijvoorbeeld prachtige wandboxen aan met slangen tussen 15 en 25 meter. Heeft je tuin een flexibelere aanpak nodig en bezit hij hier en daar moeilijk te bereiken plekjes, dan kun je terecht bij onze slangenwagens. Zij herbergen slangen tot maar liefst 30 meter. Op een topmerk meer of minder werd daarbij niet gelet. Gardena, Central Park of Hendrik Jan: bij Brico vind je altijd het beste aan de beste prijs. Heb jij een tussenoplossing nodig, dan is ook die zo geregeld, bijvoorbeeld dankzij de Gardena Classic wandslanghouder 50. Deze set laat je namelijk niet enkel toe om je tuinslang veilig op te bergen aan een wand, je kunt hem even snel weer afhalen en als slangenwagen gebruiken. Bovendien wordt die wagen geleverd inclusief alle benodigdheden, zoals het typische Classic tuinspuit en de Original aansluitingen van Gardena System: kraanstukken, slangstuk en adapter.

Je Brico slangenwagen en -houder gebruiken

De Classic 50 is zo meteen ook een toonbeeld van de totaalservice die Brico jou kan bieden, ongeacht je wensen of de aard van je werkjes. Voor elke klus bieden wij een passende én een volledige oplossing, inclusief alle hulp- en vervangstukken. Zoek je aparte stukken? Ook dat is voor ons geen enkel probleem: van simpele wandhangers tot de betere slangenwagens. Je tuinslang zelf kun je dan uiteraard altijd nog kiezen in onze afdeling tuinslangen.

Gardena wandslangenbox 25: een Brico topper

Zo stelt Brico alles in het werk om je gebruiksgemak te maximaliseren. Maar eigenlijk hebben onze boxen en wagens dat niet eens nodig. Sproeien was nog nooit zo eenvoudig en comfortabel. Onze Gardena 25 is het perfecte voorbeeld. Deze slang rolt zichzelf automatisch uit of op. Een uiterst hoge doorstroom zorgt voor een perfecte sproeibeurt. Een geïntegreerde geleider maakt elke knoop of verwarring bij voorbaat onmogelijk. Druppelstop en de ergonomische handgreep doen de rest. Deze tuinslang bedienen is echt een koud kunstje.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2023 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten