15% korting
image_1

Hozelock wandslangbox Auto Reel 20m + accessoires

 • Muurhaspel
 • Automatisch 'slow rewind' oprolmechanisme
 • Uitgerust met 20 meter (Ø 12,5 mm)

Toon specificaties
Productomschrijving
Muurhaspel met automatisch "slow rewind" oprolmechanisme uitgerust met 20 meter (Ø 12,5 mm) slang en 2 meter aanvoerslang voor de verbinding met de kraan en een mogelijkheid om uw aanvoerslang na gebruik weer netjes en drupvrij op te bergen in de geïntegreerde opbergruimte op het apparaat. Geleverd inclusief wandsteun, bevestigingsmateriaal, alle benodigde aansluitstukken en een verstelbare tuinspuit.

Voor meer comfort tijdens gebruik is de haspel 180° draaibaar op de Easy fit wandsteun en kan na gebruik plat tegen de muur worden gedraaid om ruimte te besparen. Om altijd alle benodigde accessoires bij de hand te hebben zijn in de NIEUWE muurhanger van de Auto Reel speciale opbergruimtes en opbergpunten gecreëerd voor zowel koppelstukken als sproeigereedschap, zoals een spuitpistool of sproeier. De Auto Reel wordt standaard geleverd met de NIEUWE generatie soft touch slangstukken en een verstelbare tuinspuit. Eenvoudig aan te sluiten, eenvoudig in elkaar te klikken en makkelijk op te bergen. Omdat gebruiksgemak altijd voorop staat bij Hozelock kan deze Auto Reel nog eenvoudiger op de muurhanger worden bevestigd en weer worden verwijderd. Dankzij de beveiligingsmogelijkheid op de muurhanger is het apparaat extra beschermd tegen ongewenst verwijderen.

Het slanggeleidingssysteem zorgt ervoor dat de slang altijd moeiteloos, netjes en geluidloos wordt opgerold. Om ongewenst oprollen tijdens gebruik te voorkomen is deze slanghaspel uitgerust met een kinderslot/ vergrendeling. Hozelock Autoreels zijn verkrijgbaar met 10 /20 /25/ 30 of 40 meter slang. Op alle slangopbergsytemen van Hozelock geldt een garantietermijn van 5 jaar.

Krijg tijdelijk 10 euro terug op dit artikel. Klik hier voor meer informatie.

EAN: 5010646059541

Specificaties
 • Algemeen
  Garantie
  5 jaar
 • Technische kenmerken
  Diepte
  28.2 cm
  Breedte
  49.2 cm
  Hoogte
  45.5 cm
  Waterafvoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Waterafvoer diameter
  11 mm
  Watertoevoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Watertoevoer diameter
  11 mm
  Met oprolmechanisme
  Ja
  Buitendiameter
  490 mm
 • Accessoires
  Met slang
  Ja

Alternatieven