image_1

Gardena slanghaspel op wieltjes + tuinslang AquaRoll Easy L 50m

 • Bespaart ruimte
 • Vorstbestendig
 • Snel en eenvoudig de tuinslang op- en afrollen
 • Voorkomt knikken in de tuinslang

Toon specificaties
Productomschrijving
De Gardena slangenwagen AquaRoll L Easy is de perfecte oplossing voor het gebruiken en opbergen van de tuinslang. De compacte slangenwagen biedt stabiliteit bij het op- en afrollen van de tuinslang en is makkelijk in gebruik. De ergonomische hendel met componenten van zacht kunststof zorgt dat je snel en eenvoudig de tuinslang kunt oprollen.

De slangaansluiting voorkomt het knikken van de tuinslang. Door de ingebouwde druppelfunctie wordt het lekken van water voorkomen na gebruik. De slangenwagen is makkelijk te vervoeren door de grote en sterke zwengel. Het onderstel van de slangenwagen biedt uitstekende stabiliteit en zorgt dat de slangenwagen altijd op zijn plaats blijft staan. Zelfs als je aan de tuinslang trekt. Dit vereenvoudigt het water geven.

De handgreep is in de hoogte verstelbaar en is makkelijk los te maken, zodat de slangenwagen opgeborgen kan worden zonder veel ruimte in beslag te nemen. De Gardena AquaRoll L Easy is zeer geschikt voor grote tuinen en is vorstbestendig.

De slangenwagen wordt geleverd inclusief een tuinslang van 50 meter met 13 mm (1/2''). Daarnaast is de slangenwagen geschikt voor tuinslangen van 100 meter met 13 mm (1/2''), 80 meter met 15 mm (5/8'') en 50 meter met 19 mm (3/4'').

EAN: 4078500032926

Specificaties
 • Algemeen
  Type tuinslang
  Sproeislang
  Knikbestendig
  Ja
 • Technische kenmerken
  Materiaal
  Anders, Kunststof
  Lengte slang
  50 m

Alternatieven