image_1
image_1image_2

Gardena muurhaspel RollUp XL wit 35m

 • De box wordt met een beugel aan de muur gemonteerd en is 180° zwenkbaar
 • RollControl-technologie zorgt voor een veilig en gecontroleerd terugtrekken van de slang
 • UV -en vorstbescherming

Toon specificaties
Productomschrijving
Geen vervelend oprollen, bukken en vieze handen meer krijgen - de innovatieve wandgemonteerde slangenbox RollUp XL van Gardena maakt het aanzienlijk gemakkelijker om de tuinslang vast te houden bij het besproeien en bergt deze compact op wanneer hij niet wordt gebruikt. De praktische, ruimtebesparende muurhaspel wordt permanent aan een huismuur gemonteerd en aangesloten op de kraan. Dankzij de muurbeugel kan de box 180° worden gedraaid. Met de 35 meter lange tuinslang is elke hoek van de grote tuin gemakkelijk te bereiken. Door de beweeglijkheid van de box is er een buitengewoon groot bereik en wordt voorkomen dat de slang knikt of gaat knopen.

De slang wordt eenvoudig uitgetrokken om te besproeien en dankzij de bijzonder korte vergrendelingspunten wordt hij automatisch op de gewenste lengte gefixeerd wanneer je stopt. Zodra het besproeien klaar is en de vergrendeling met een lichte trek wordt ontgrendeld, trekt de geïntegreerde veer automatisch en betrouwbaar de tuinslang terug. Dankzij de innovatieve RollControl-technologie is het intrekken bijzonder veilig en gecontroleerd. De geïntegreerde slanggeleider zorgt ervoor dat de slang gelijkmatig wordt opgerold zonder dat deze in de knoop raakt.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, voorzien van zowel innovatieve UV- als vorstbescherming en daardoor het hele jaar door te gebruiken.

Bovendien is de slangopbergruimte beveiligd met een diefstalbeveiliging. De RollUp XL muurhaspel voor wandmontage bevat alle benodigde onderdelen voor aansluiting en installatie: een muurbeugel, een aansluitslang, alle benodigde originele Gardena systeemonderdelen en een mondstuk met twee verschillende sproeimogelijkheden. Gardena geeft vijf jaar garantie op dit kwaliteitsproduct.

EAN: 4078500052078

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Waterafvoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Type waterafvoer aansluiting
  Snelkoppeling
  Waterafvoer diameter
  13 mm
  Watertoevoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Watertoevoer diameter
  13 mm
  Type watertoevoer aansluiting
  Snelkoppeling
  Met oprolmechanisme
  Ja
  Buitendiameter
  13 mm
 • Accessoires
  Met slang
  Ja

Alternatieven