15% korting
image_1

Gardena muurhaspel RollUp S wit 15m

 • De box wordt met een beugel aan de muur gemonteerd en is 180° zwenkbaar
 • RollControl-technologie zorgt voor een veilig en gecontroleerd terugtrekken van de slang
 • UV -en vorstbescherming

Toon specificaties
Productomschrijving
Geen moeizaam oprollen, niet bukken en jouw handen blijven schoon - dankzij de aan de muur gemonteerde Gardena wandslangenbox RollUp S. Dit maakt water geven bijzonder moeiteloos en comfortabel.

De compacte slangenbox is direct klaar voor gebruik, hij wordt eenvoudig aan elke muur bevestigd en met de flexibele aansluitslang op de waterkraan aangesloten. De wendbaarheid van de box op de muurbeugel en de 15 meter lange waterslang zorgen voor maximale bewegingsvrijheid in de tuin: de box is meer dan 180° zwenkbaar en voorkomt zo bovendien dat de slang knikt en in de knoop raakt. Om de tuinslang te gebruiken, trek je hem moeiteloos eruit en dankzij de bijzonder korte vergrendelingspunten vergrendelt hij automatisch op zijn plaats waar je staat. Na gebruik wordt de vergrendeling met een lichte trek aan het uiteinde van de slang ontgrendeld en rolt de hoogwaardige slang automatisch en gelijkmatig weer op dankzij een ingebouwde stalen veer. De innovatieve RollControl-technologie zorgt voor een veilig en gecontroleerd terugtrekken van de slang.

Onder de muurbeugel bevindt zich ook een praktische opbergmogelijkheid voor extra Gardena slangbevestigingen. De compacte slangenbox is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft zowel UV- als vorstbescherming. Dit betekent dat de box het hele jaar door klaar is voor gebruik en niet wordt beschadigd door verschillende weersomstandigheden.

Antidiefstalbeveiliging voorkomt dat de box gemakkelijk van de muur kan worden gehaald. De aan de muur gemonteerde slangenbox wordt geleverd met een muurbeugel, een flexibele aansluitslang, alle benodigde originele Gardena-systeem- en montageonderdelen en een veldspuit met twee verschillende sproeistraalopties. Gardena geeft vijf jaar garantie op dit kwaliteitsproduct.

EAN: 4078500051941

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Waterafvoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Type waterafvoer aansluiting
  Snelkoppeling
  Waterafvoer diameter
  11 mm
  Watertoevoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Watertoevoer diameter
  11 mm
  Type watertoevoer aansluiting
  Snelkoppeling
  Met oprolmechanisme
  Ja
  Buitendiameter
  11 mm
 • Accessoires
  Met slang
  Ja

Alternatieven