image_1

Gardena muurhaspel RollUp M/L turquoise 25m

 • De box wordt met een beugel aan de muur gemonteerd en is 180° zwenkbaar
 • RollControl-technologie zorgt voor een veilig en gecontroleerd terugtrekken van de slang
 • UV -en vorstbescherming

Toon specificaties
Productomschrijving
Dankzij het innovatieve ontwerp en de praktische oproltechnologie van de wandgemonteerde haspel RollUp M/L behoren omslachtig oprollen en een geknikte slang tijdens het besproeien van de tuin tot het verleden.

De wandgemonteerde haspel rolt de slang in een mum van tijd op en bergt de slang veilig en ruimtebesparend op. De box wordt met een 180° draaibare montage aan een huismuur bevestigd, dit beweegbare scharnier biedt maximale bewegingsvrijheid en een groot bewegingsbereik tijdens het bewateren. Met de 25 meter lange kwaliteitsslang bereik je elke hoek van de tuin. De slang wordt moeiteloos afgewikkeld door te trekken en vergrendelt automatisch op de gewenste lengte dankzij bijzonder korte vergrendelingspunten. Een lichte trek maakt de bevestiging los en een geïntegreerde veer trekt de slang automatisch en betrouwbaar terug.

Om ervoor te zorgen dat de slang veilig en gecontroleerd naar binnen wordt getrokken, maakt de muurhaspel gebruik van innovatieve RollControl-technologie. De geïntegreerde slanggeleider zorgt ervoor dat de slang netjes en gelijkmatig wordt opgerold zodat er geen knikken of knopen in de slang komen.

De muurbeugel heeft ruimte voor meerdere besproeiingshulpstukken die daar opgeborgen kunnen worden, waardoor de slangaccessoires altijd bij de hand zijn. Het hoogwaardige materiaal wordt beschermd door zowel UV- als vorstbescherming. Hij is voorzien van diefstalbeveiliging, uw slang blijft altijd veilig opgeborgen. Naast de aan de muur bevestigde slangenbox bevat de doos de wandbeugel, een verbindingsslang, alle benodigde originele Gardena-systemen en bevestigingsonderdelen, evenals een mondstuk met twee verschillende sproeistraalopties. Gardena biedt vijf jaar garantie op de wandgemonteerde slangenbox RollUp M/L.

EAN: 4078500052023

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Waterafvoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Type waterafvoer aansluiting
  Snelkoppeling
  Waterafvoer diameter
  13 mm
  Watertoevoer aansluiting M/V
  Vrouwelijk
  Watertoevoer diameter
  13 mm
  Type watertoevoer aansluiting
  Snelkoppeling
  Met oprolmechanisme
  Ja
  Buitendiameter
  13 mm
 • Accessoires
  Met slang
  Ja

Alternatieven