Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
8 producten

Stanley pomp 3/4
Stanley pomp 3/4
Waterpomp
Hyundai waterpomp benzine 52cc/1.3pk
Alleen online
Hyundai waterpomp benzine 52cc/1.3pk
Waterpomp

  Waterpompen voordelig bij Brico/Plan-it kopen

  Heb je een pomp nodig om water uit de vijver weg te pompen? Of wil je de tuin besproeien met water uit een bassin of sloot? Of zoek je een waterpomp die druk kan houden op de waterleiding in je woning? Dan kan je bij Brico/Plan-it voordelig verschillende modellen waterpompen kopen zoals beregeningspompen, vuil- en schoon waterpompen en krachtige hydrofoorpompen. Deze pompen van de kwaliteitsmerken Kelfort, Stanley, Wolfcraft, Hozelock, Gardena en Bosch zijn allemaal prima in te zetten voor het grote werk. Maar zoek je een eenvoudige model waarmee je een aquarium kunt laten leeg lopen, dan hebben we die ook. Welke pomp je kiest is afhankelijk van de soort klus die je ermee uit gaat voeren en welke eisen je stelt aan capaciteit (de liters door te voeren water per uur), de aanzuigdiepte en de opvoerhoogte. Lees dus goed alle specificaties na voor je een waterpomp koopt.

  Gewone waterpompen, besproeiingspompen en hydrofoorpompen

  De meest gangbare waterpompen zijn de vuilwater en schoonwater waterpompen, of een combinatie model. Deze kan je bijvoorbeeld inzetten om een waterpartij in de tuin leeg te pompen (vuil) of een zwembad of overstroomde ruimte leeg te laten stromen (schoon). Je kunt er ook voor kiezen dit met een dompelpomp te doen. Beregeningspompen (ook wel grondwaterpompen) werken onder druk en zijn zelfaanzuigend. Ze worden vooral ingezet om water op te pompen uit sloten of kanalen om zo gazon en tuin te besproeien. Maar je kunt er ook water mee verpompen van het ene naar het andere waterreservoir. Bij Brico/Plan-it kan je ook hydrofoorpompen kopen. Dit zijn persinstallaties die een waterleiding op druk kunnen brengen en houden. Het kan namelijk zijn dat de waterdruk in of rond het huis afneemt omdat er op meerdere punten water wordt afgenomen, dan is extra druk voor de douche of het doorspoelen van het toilet welkom. Hydrofoorpompen zijn dus ideaal als je een tweede of derde badkamer van water wilt voorzien, extra waterdruk nodig hebt voor wasmachines of vaatwassers, of irrigatiedoeleinden.

  Online een waterpomp bij Brico/Plan-it bestellen voor de scherpste prijs

  Een waterpomp kopen via de online winkel van Brico/Plan-it biedt veel voordelen. Niet alleen heb je in onze webshop altijd de ruimste keuze in pompen voor de voordeligste prijs, met onze service en garantie ben je zeker van een professioneel apparaat met een lange levensuur. Bestel je nu, dan heb je de waterpomp binnen een paar dagen al in huis. Ben je nog niet zeker welk model pomp je nodig hebt of zoek je nog aansluitstukken en slangen, kijk dan nog even bij de vijverpompen, tuinslangen, tuinpompen, dompelpompen en pomp-accessoires.