image_1

Gardena hydrofoorpomp Comfort 4000/5E

 • Automatische in- en uitschakeling
 • Terugslagkleptechnologie garandeert snelle afzuiging
 • Praktisch dankzij handgreep

Toon specificaties
Productomschrijving
De Gardena hydrofoorpomp 4000/5E kun je gebruiken voor huishoudelijke watervoorziening, zoals het doorspoelen van het toilet en watertoevoer voor de wasmachine. Gebruik als tuinpomp is eveneens mogelijk.

De geïntegreerde elektronica activeert deze robuuste huis- en tuinpomp automatisch wanneer water nodig is en schakelt hem daarna weer uit. De hydrofoorpomp is uitgerust met een jet aandrijfsysteem die het water snel, betrouwbaar en stil pompt. De terugslagkleptechnologie garandeert een snelle afzuiging. Het geïntegreerde programma met kleine hoeveelheden zorgt voor een betrouwbare werking, zelfs voor kleine afleveringscapaciteiten.

De pomp is weerbestendig en kun je daardoor het hele seizoen buiten laten staan. De hydrofoorpomp heeft ook een foutdiagnosesysteem. Op deze manier worden de kleinste fouten, bijvoorbeeld veroorzaakt door druppelende kranen of zuigproblemen, duidelijk aangegeven via een LED-knipperlicht dat op verschillende frequenties flitst volgens de status. Zo kunnen eventuele problemen gemakkelijk worden verholpen. Een handvat op het apparaat maakt eenvoudig transport mogelijk.

EAN: 4078500004534

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Maximale druk
  4 bar
  Maximale opvoerhoogte
  7 m
  Maximale hoogte
  7 mm
  Vermogen
  800 W
  Werkzame lengte
  0 mm
  Werkbreedte
  0 mm
  Type waterpomp
  Hydrofoorpomp
  Verbruik
  4000 L/u
  Energiebron aangedreven gereedschap
  Transformator
  Lengte snoer/kabel/slang
  1.5 m

Alternatieven