Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bewatering
 4. Terug naar Plantenspuiten

Plantenspuiten

Filteren


Sorteren op:
i

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Materiaal

  Breedte (cm)

  Verkocht door

  Aankoopmogelijkheden

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

49 producten
Sorteren op:
i

Central Park druksproeier 12L

Central Park druksproeier 12L

Thuisbezorgd / Ophalen

94,

99
De tuin heeft verzorging nodig en gelukkig kan je hiervoor goed bij de Brico/Plan-it terecht, voor bijvoorbeeld plantenspuiten, tuinslangen, sproeiersgieters en andere middelen. Je planten bespuiten kan om verschillende redenen nodig zijn, wellicht wil je alleen wat onkruid weg werken of je gaat wat grover te werk. Bij de Brico/Plan-it zal je verschillende, soorten plantenspuiten vinden met hulpmiddelen om bijvoorbeeld, bepaalde planten te beschermen. Soms wil je namelijk alleen wat mest toevoegen of juist alleen het onkruid vernietigen. Door de juiste plantenspuit te gebruiken, maak je het werk in de tuin veel makkelijker. Koop je plantenspuit bij de praxis en verzorg je tuin voortaan met gemak.

Plantenspuiten en de hulpmiddelen

Meestal ben je bezig met het verdelgen van onkruid als je gaat spuiten, de keuze voor welke stof je gaat gebruiken is bepalend. Gebruik je namelijk een erg bijtende stof, dan is de Viton hogedrukspuit van het merk Hozelock heel geschikt. Met een inhoud van vijf liter kan je er flink mee aan de slag. Er zit zelfs een speciale ´last drop mechanisme´ op, waardoor met een druk op de knop alle vloeistof, zonder onderbrekingen eruit gespoten wordt. Dat is natuurlijk heel handig wanneer de fles bijna leeg is, maar ook als je een lang stuk met planten moet besproeien. Voor de gewone verzorging van je planten neem je de Gardena drukspuit. De handspuit van Hozelock met een liter inhoud is ook erg handig in gebruik, voor de kleinere, maar niet te simpele klusjes. Wanneer je helemaal niet zoveel capaciteit en druk nodig hebt, dan kan je ook een gewone plantenspuit van Hendrik Jan gebruiken.

Het besproeien van je planten

Het is mogelijk om met gif te spuiten of juist met vloeistoffen, die je planten extra kunnen laten groeien. Er zijn bestrijdingsmiddelen tegen allerlei ongedierte en onkruid, waarmee je de planten kunt beschermen. Juist als je met agressieve vloeistoffen werkt, is het heel belangrijk dat je er erg precies mee kunt richten. Gebruik de onkruidkap van Hozelock erbij, zodat je niet alle planten hoeft te vergiftigen. Met een sproeikop van Gardena is het ook met winderig weer mogelijk om te sproeien, zonder dat de vloeistof de verkeerde kant opwaait. Om ook in staat te zijn, de hoge plekjes te bereiken, kan een telescopische lans van Hozelock het aangewezen product bij de Brico/Plan-it zijn. Heb jij nog iets nodig voor het bespuiten van je planten? Neem dan altijd eerst een kijkje bij Brico/Plan-it.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2023 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten