Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Bewatering

 • Gardena boorsleutel metaal

  Deze boorsleutel van Gardena is een handig gereedschap voor de montage van sproeiers, verlengbuis voor het besproeiing systeem. Hij voorkomt dat de buis beschadigd of vuil wordt en zijn robuuste metalen punt zorgt voor een lange levensduur.

  Vergelijk dit product
  11.89
  13.99
 • Gardena rugdruksproeier 'Comfort' 12 L

  De hoogwaardige Gardena rugspuit heeft een vulcapaciteit van 12 liter en is bijzonder geschikt voor het eenvoudig besproeien in grotere hoeveelheden. Daarom is hij uitstekend geschikt voor de verzorging van planten in grotere tuinen, van fruitbomen en druiven. De uitstekende draageigenschappen van de rugspuit met zijn gevoerde schouderriemen en een vormgeving die de rug ontziet, resulteren in comfortabele en stijlvolle tuinwerkzaamheden. De telescopische sproeilans met instelbare metalen sproeikop is erg handig en zorgt voor een grote actieradius.

  Vergelijk dit product
  62.04
  72.99
 • Gardena Reguleerventiel

  De GARDENA koppeling met reguleerventiel regelt traploos de waterdoorvoer in de slang aan het begin van een 3-wegstuk. Ontkoppelen door eenvoudig weg te trekken. 4-kleuren productkaart.

  Vergelijk dit product
  12.74
  14.99
 • Worx druksproeier zonder accu ‘WG629E.9’ 20 V

  Deze druksproeier van Worx is draadloos, licht, compact en gemakkelijk mee te nemen. Hij kan overal gebruikt worden en trekt water uit een emmer, zwembad, rivier etc. Hij beschikt over een afneembaar watermondstuk en twee standen: drukreiniging of sproeien. Deze druksproeier is tot 4 x krachtiger dan een standaard tuinslang. Inclusief ontvangt u een watermondstuk, een waterslang van 6 meter en een water draagtas. Wordt verkocht zonder accu.

  Vergelijk dit product
  101.15
  119.00
 • Hozelock uittrekbare tuinslang L 5-15 m

  Deze tuinslang van Hozelock is hoogwaardig en uittrekbaar tot een maximale lengte van 15 meter. De slang is slijtvast en beschikt over een UV-bestendige buitenlaag waardoor barsten of scheurtjes in de slang worden voorkomen. Inclusief ontvangt u verbindingsstukken, een universeel kraanstuk, een regelbare sproeilans en een opbergdoos.

  Vergelijk dit product
  33.99
  39.99
 • Gardena seriedruppelaar met druknivellering ‘8317’

  De instelbare seriedruppelaar met druknivellering van Gardena is zeer geschikt voor het bewateren van kortere plantenrijen met wisselende watervereisten. Via de volumeschaal op de druppelaar kan de benodigde hoeveelheid water worden ingesteld. Op die manier kan er 1 tot 8 liter per uur worden toegevoerd. De seriedruppelaar is voorzien van druknivellering (1 tot 4 bar), zodat de verspreiding van het water gelijkmatig is, onafhankelijk van de waterdruk. Dankzij de zelfreinigende membraan-/labyrinttechnologie biedt de druppelaar een langdurige en betrouwbare werking. Met behulp van de gepatenteerde 'Quick & Easy'-aansluittechnologie wordt het aansluiten op een verdeelbuis van 4,6 mm (3/16") zeer eenvoudig. Er worden vijf druppelaars en één dop meegeleverd.

  Vergelijk dit product
  8.49
  9.99
 • Gardena instelbare einddruppelaar met druknivellering ‘8316’ – 5 stuks

  De instelbare, druk nivellerende einddruppelaar van Gardena is zeer geschikt voor plaatselijke besproeiing van apart staande planten of voor langere rijen planten met verschillende watervereisten. Via de volumeschaal op de druppelaar kan de benodigde hoeveelheid water worden ingesteld. Op die manier kan er 1 tot 8 liter per uur worden geleverd. De einddruppelaar is voorzien van een druknivelleringsfunctie (1 tot 4 bar), zodat de verspreiding van het water gelijkmatig is, onafhankelijk van de waterdruk. Dankzij de zelfreinigende membraan-/labyrinttechnologie biedt de druppelaar een langdurige, betrouwbare werking. Voor het besproeien van afzonderlijke planten wordt de einddruppelaar in het uiteinde van een verdeelbuis (3/16") gedraaid. Met het installatiegereedschap kan de aanvoerbuis van 13 mm (1/2") worden ingeboord en kan de einddruppelaar er direct op worden gemonteerd. Er worden vijf einddruppelaars meegeleverd.

  Vergelijk dit product
  7.22
  8.49
 • Gardena seriedruppelaar met druknivellering ‘8311’

  De seriedruppelaar met druknivellering van Gardena is zeer geschikt voor het besproeien van kortere plantenrijen met gelijkaardige watervereisten. Per uur wordt er continu 2 liter toegevoerd, onafhankelijk van de druk (0,5 - 4 bar). Dankzij de membraan-/labyrinttechnologie is de druppelaar zelfreinigend, voor een langdurige en betrouwbare werking. Na uitschakeling dicht de seriedruppelaar zichzelf af. Met behulp van de gepatenteerde 'Quick & Easy'-aansluittechnologie wordt het aansluiten op een verdeelbuis van 4,6 mm (3/16") zeer eenvoudig. Er worden tien druppelaars en één dop meegeleverd.

  Vergelijk dit product
  10.19
  11.99

Sproeiers, tuinslangen, kranen en nog veel meer accessoires

Gieters, tuinslangen en pompen voordelig kopen

Heb je een goede tuinslang of gieter nodig? Wil je de vijver op een makkelijke manier vullen? Of ben je op zoek naar een handige pomp om water weg te pompen in een volgelopen ruimte? Bij Brico/Plan-it kan je alles kopen om de waterhuishouding in en rond je huis en tuin op orde te brengen én te houden. En niet alleen vind je bij ons druksproeiers, gieters, spuitslangen en waterpompen van bekende tuinmerken zoals Gardena, Bosch, Stanley, Central Park en Wolfcraft, we hebben ook al het materiaal om alles aan te sluiten, netjes op te bergen en te regelen, zoals buitenkranen en tapkranen, muurhaspels, slangenwagens, beregeningscomputers en verschillende spuitkoppen en broezen.

Sproeien of pompen?

Water in de tuin is heel belangrijk voor de groei en bloei van je planten en het gazon, maar soms hebben ze net wat extra nodig zoals bij warme en droge dagen. En dan is het handig om een goede tuinslang bij de hand te hebben. We hebben ze in verschillende lengtes, van 13 tot wel 50 meter, zodat je er zeker van kunt zijn dat je ook de achterste hoekjes van de tuin bereikt. Ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en zo ben je er zeker van dat ze niet snel zullen knikken. Een regenton is ook een aanwinst in de tuin; zo heb je altijd water bij de hand, het is milieuvriendelijk en het water kost je niets! We hebben ze in verschillende modellen en er zijn zelfs opklapbare versies. Wil je graag je terras schoonmaken? Sluit dan je hogedrukreiniger aan op je buitenkraan. En heb je water waar het helemaal niet moet zijn, of wil je de vijver leegpompen? Kies dan een van de hoogwaardige waterpompen voor het weg- of droogpompen van waterreservoirs, vijvers of aquaria.

Vijver en tuin voordelig in topconditie met Brico/Plan-it

Via onze webshop bestel je makkelijk, eenvoudig én voordelig alle benodigdheden voor beregening en en het wegpompen van water. Je kunt de bestelde artikelen dan ophalen in het Brico/Plan-it.be filiaal van jouw keuze of je laat het thuis bezorgen. Dat geeft veel gemak en je kunt er meteen mee aan de slag in de tuin. Heb je nog meer gereedschap voor je terras, vijver of de verzorging en inrichting van je tuin nodig? Kijk dan op Brico/Plan-it.be.