Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Bewatering

 • Gardena boorsleutel metaal

  Deze boorsleutel van Gardena is een handig gereedschap voor de montage van sproeiers, verlengbuis voor het besproeiing systeem. Hij voorkomt dat de buis beschadigd of vuil wordt en zijn robuuste metalen punt zorgt voor een lange levensduur.

  Vergelijk dit product
  13.99
 • Gardena rugdruksproeier 'Comfort' 12 L

  De hoogwaardige Gardena rugspuit heeft een vulcapaciteit van 12 liter en is bijzonder geschikt voor het eenvoudig besproeien in grotere hoeveelheden. Daarom is hij uitstekend geschikt voor de verzorging van planten in grotere tuinen, van fruitbomen en druiven. De uitstekende draageigenschappen van de rugspuit met zijn gevoerde schouderriemen en een vormgeving die de rug ontziet, resulteren in comfortabele en stijlvolle tuinwerkzaamheden. De telescopische sproeilans met instelbare metalen sproeikop is erg handig en zorgt voor een grote actieradius.

  Vergelijk dit product
  72.99
 • Gardena Reguleerventiel

  De GARDENA koppeling met reguleerventiel regelt traploos de waterdoorvoer in de slang aan het begin van een 3-wegstuk. Ontkoppelen door eenvoudig weg te trekken. 4-kleuren productkaart.

  Vergelijk dit product
  14.99
 • Gardena slanghaspel op wieltjes ‘AquaRoll S’ L. slang 20 m

  Dit tuinslanghaspel op wielen van Gardena beschikt over een 20 meter tuinslang maar is geschikt voor het opbergen van een tuinslang met maximale lengte tot 60 meter. Zijn No Drip systeem voorkomt ongewenst water lekkage tijdens het gebruik of transport. De gebogen koppeling zorgt ervoor dat de slang niet knikt. Dit haspel is plooibaar en comfortabel in gebruik.

  Vergelijk dit product
  44.99
 • Hozelock muurhaspel 'Autoreel II' L. slang 20 m

  De Hozelock muurhaspel AutoReel zorgt voor een moeiteloze soepele en eenvoudige oprolling van de slang zonder knikken. De AutoReel is 180° draaibaar, zodat elke plek in de tuin bereikt kan worden. De AutoReel heeft een kinderslot en een hangslot functie als anti diefstal beveiliging. De muurhaspel wordt geleverd met een knikvrije Maxi Pro-slang van 20 m, een spuitkop met een verstelbare straal en alle noodzakelijke aansluitstukken en muurbevestigingsonderdelen.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • Garantia regenton ‘Romeins’ zand 2000 L

  Deze regenton als muurmodel van Garantia in Romeinse kolomvorm heeft een esthetische vorm en is zeer stabiel. Hij is bestand tegen schokken en UV-stralen en beschikt over een groot opslagvolume. Een kraan is hierbij niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  1029.00
 • Garantia regenton ‘Romeins’ zand 330 L

  Deze regenton als muurmodel van Garantia in Romeinse kolomvorm heeft een esthetische vorm en is zeer stabiel. Hij is bestand tegen schokken en UV-stralen en beschikt over een groot opslagvolume. Een kraan is hierbij niet inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  259.00

Sproeiers, tuinslangen, kranen en nog veel meer accessoires

Gieters, tuinslangen en pompen voordelig kopen

Heb je een goede tuinslang of gieter nodig? Wil je de vijver op een makkelijke manier vullen? Of ben je op zoek naar een handige pomp om water weg te pompen in een volgelopen ruimte? Bij Brico/Plan-it kan je alles kopen om de waterhuishouding in en rond je huis en tuin op orde te brengen én te houden. En niet alleen vind je bij ons druksproeiers, gieters, spuitslangen en waterpompen van bekende tuinmerken zoals Gardena, Bosch, Stanley, Central Park en Wolfcraft, we hebben ook al het materiaal om alles aan te sluiten, netjes op te bergen en te regelen, zoals buitenkranen en tapkranen, muurhaspels, slangenwagens, beregeningscomputers en verschillende spuitkoppen en broezen.

Sproeien of pompen?

Water in de tuin is heel belangrijk voor de groei en bloei van je planten en het gazon, maar soms hebben ze net wat extra nodig zoals bij warme en droge dagen. En dan is het handig om een goede tuinslang bij de hand te hebben. We hebben ze in verschillende lengtes, van 13 tot wel 50 meter, zodat je er zeker van kunt zijn dat je ook de achterste hoekjes van de tuin bereikt. Ze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit en zo ben je er zeker van dat ze niet snel zullen knikken. Een regenton is ook een aanwinst in de tuin; zo heb je altijd water bij de hand, het is milieuvriendelijk en het water kost je niets! We hebben ze in verschillende modellen en er zijn zelfs opklapbare versies. Wil je graag je terras schoonmaken? Sluit dan je hogedrukreiniger aan op je buitenkraan. En heb je water waar het helemaal niet moet zijn, of wil je de vijver leegpompen? Kies dan een van de hoogwaardige waterpompen voor het weg- of droogpompen van waterreservoirs, vijvers of aquaria.

Vijver en tuin voordelig in topconditie met Brico/Plan-it

Via onze webshop bestel je makkelijk, eenvoudig én voordelig alle benodigdheden voor beregening en en het wegpompen van water. Je kunt de bestelde artikelen dan ophalen in het Brico/Plan-it.be filiaal van jouw keuze of je laat het thuis bezorgen. Dat geeft veel gemak en je kunt er meteen mee aan de slag in de tuin. Heb je nog meer gereedschap voor je terras, vijver of de verzorging en inrichting van je tuin nodig? Kijk dan op Brico/Plan-it.be.