Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Kleurfamilie
 • De beste prijzen
 • Aankoopmogelijkheden
4 producten

Decor speelzand voor zandbak 25 kg
15% korting
Decor speelzand voor zandbak 25 kg
Zand
Decor voegzand 25kg
15% korting
Decor voegzand 25kg
Zand
Decor ophoogzand 25kg
15% korting
Decor ophoogzand 25kg
Zand
Brico card

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.
Decor brekerzand 25kg
15% korting
Decor brekerzand 25kg
Zand

  Het beste zand voor jouw project vinden?

  Wanneer je op zoek bent naar zand voor de bestrating in je tuin of de talloze andere toepassingen van dit veelzijdige goedje, ben je op de juiste plek. Bij Brico weten we dat je voor grote voegen waarschijnlijk ander zand wil dan voor kleine voegen en dat het speelzand in de zandbak iets heel anders is dan het kwartszand voor kunstgras. Zoek dus niet verder en bestel vandaag nog het nodige zand voor jouw project, in verpakkingen van 12 tot 1.000 kilogram.

  Waarom het ene zand het ander niet is

  Zand is een bijzonder materiaal. Doordat het per definitie uit allerlei verschillende minerale deeltjes bestaat, waarvan de korreldiameter sterk kan variëren, zijn er ook talloze verschillende soorten zand. Zo kan het in bepaalde gevallen wenselijk zijn om grof, ruw materiaal te hebben. Wordt er echter veel met het zand gespeeld of zullen kinderen er in gaan ravotten? Dan zijn kleinere, gladde korrels wenselijk. Bij Brico weten we precies welke soort zand je voor jouw project nodig hebt. Ben je er dus nog niet helemaal uit? Dan ben je welkom bij een van onze vele vestigingen óf voorzien we je online van alle nodige advies. Zo weet je zeker dat je het juiste product ontvangt, voor een eerlijke prijs.

  Zand voor in de tuin voor iedere klus

  Zorg dat je zelf-gelegde terras met tuintegels er jarenlang netjes bij blijft liggen door het juiste zand te gebruiken. Of je nu eerst wilt ophogen of direct over gaat tot een laag terras stabilisatie, het juiste materiaal gebruiken zorgt voor een optimaal resultaat. Haal je het zand voor je tuin bij de Brico? Dan weet je dat je voor kwaliteit kiest. Wil je een eventuele aankoop eerst nog even met eigen ogen zien? Dan ben je welkom bij een van onze talloze winkels. Je kan natuurlijk ook online bestellen, waarna we jouw bestelling snel en voordelig bij je thuisbezorgen. Zo wordt klussen in de tuin echt een feest!