Filteren

Tuintegels voor de mooiste paden en terrassen in jouw tuin

Welke tegels vind jij mooi voor in de tuin? Tuintegels bepalen namelijk in grote mate de sfeer. Goed kiezen wat jij mooi vindt en wat er goed bij de stijl van jouw tuin past, is dus erg belangrijk. Wat dacht je van stoere grote betontegels in een mooie kleur? Of wil je liever een trommelsteentje voor het terras of voor je paadjes, voor de traditionele en romantische sfeer? Natuurlijk hoef je helemaal niet te kiezen voor gangbare bestrating. Houten tuintegels hebben een prachtige warme uitstraling en heb je al eens aan gravelpaden gedacht? Brico/Plan-it heeft heel veel tuintegels en allerlei soorten andere bestrating. Kijk gelijk op onze website of we ook mooie tegels voor jouw tuin hebben.

Tuintegels & terrastegels online uitzoeken vanuit je luie stoel

Er zijn zo veel soorten en maten tuintegels. Het is niet vreemd dat je even de tijd moet nemen om de juiste tuintegel uit te zoeken. En waar kan dat nou beter dan vanuit je luie stoel, lekker achter je eigen computer? Bij Brico/Plan-it vind je namelijk alle tuintegels gewoon online. Je kunt naar hartenlust kijken en vergelijken, net wanneer jou het uitkomt. En heb je de mooiste tuintegel gevonden? Dan kun je deze ook gelijk online kopen. Wel zo handig, we bezorgen namelijk je tuintegels netjes bij je thuis, precies waar jij ze nodig hebt. Dat scheelt een hoop gesjouw, want een pak tuintegels weegt wel wat!

Welke tuintegels kies je?

Misschien vind je het niet zo gemakkelijk om de mooiste tegels voor in jouw tuin te kiezen. Of heb je vragen over tuintegels of hoe je bijvoorbeeld klinkers moet leggen? Dan is het handig om even langs te komen in een van onze winkels. Daar kunnen we je adviezen geven, al je vragen beantwoorden en je natuurlijk ook de verschillende tuintegels in het echt laten zien.