Filteren

 • Merken
 • Prijs
 • Kleurfamilie
 • Aankoopmogelijkheden
 • De beste prijzen
 • Vorm
 • Materiaal
 • Breedte
 • Dikte
 • Lengte
 • Prijs per ㎡
6 producten

  Coeck graniettegel geborsteld grijs 30 x 30 x 2 cm
  Coeck graniettegel geborsteld grijs 30 x 30 x 2 cm
  25% korting
  Natuursteen tegels
  Lei geborsteld dwarsbalk 75 x 40 x 2,5 cm
  Lei geborsteld dwarsbalk 75 x 40 x 2,5 cm
  25% korting
  Natuursteen tegels
  Coeck terrastegel Bluestone Vietnam gezaagd arduin 20x20x2,5cm
  Coeck terrastegel Bluestone Vietnam gezaagd arduin 20x20x2,5cm
  25% korting
  Natuursteen tegels
  Brico card

  Geniet van exclusieve promoties met de kaart

  Log in voor nog meer voordelen.
  Tegel in leisteen zwart 60 x 60 x 1 cm
  Tegel in leisteen zwart 60 x 60 x 1 cm
  25% korting
  Natuursteen tegels
  Coeck silextegel ‘6/8’ wit 50 x 50 x 4 cm
  Coeck silextegel ‘6/8’ wit 50 x 50 x 4 cm
  25% korting
  Natuursteen tegels
  Tegel in leisteen zwart 40 x 40 x 1 cm
  Tegel in leisteen zwart 40 x 40 x 1 cm
  25% korting
  Natuursteen tegels

   Koop je natuursteen tegels online bij Brico – BricoPlanit

   Geef je terras of wandelpad een unieke en mooie look met behulp van onze natuursteen tegels: dit type tegels biedt een tijdloze en landelijke sfeer aan jouw buitenomgeving. Brico - BricoPlanit biedt een breed assortiment aan natuursteen tegels om je terras aan te leggen. Indien je onze natuursteen tegels online wenst te kopen, kan dit zeer eenvoudig: neem eerst en vooral de tijd om te kiezen en te beslissen over je project. Bestel daarna de gewenste tegels op onze website, en ga daarna naar je favoriete winkel om je bestelling af te halen. De betaling gebeurt ter plaatse bij het afhalen van je bestelling.

   Natuursteen: stevig en tijdloos materiaal, ideaal voor jouw installaties buitenshuis

   Je hebt tal van mogelijkheden met al onze beschikbare tegels om je terras aan te leggen en zo van je tuin of buitenomgeving een aantrekkelijke plek te maken. Aarzel niet om onze website te raadplegen voor onze verschillende soorten tegels.

   Natuursteen creëert een unieke look omdat deze tegels dik zijn, niet altijd dezelfde vorm hebben en hun kleur licht kan variëren. De troeven voor het gebruiken van natuursteen zijn: edel en authentiek materiaal, uniek aspect van steen en biedt een meerwaarde aan jouw huis. Het behoudt zijn esthetische kwaliteiten en heeft een uitstekende levensduur.

   Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Zo biedt Brico – BricoPlanit je graniet tegels, dit is de hardste en meest resistente natuursteen. Deze is gemakkelijk schoon te maken en bevat over een anti-slip laag. Graniet tegels zijn verkrijgbaar in zwart, roze of grijs. Daarnaast hebben we ook leisteentegels in ons assortiment. Leisteen kan glad of ruw zijn, meestal grijs, blauw, groen of zwart. Dit materiaal is waterdicht en resistent.

   Tot slot, hebben we ook tegels uit blauwe steen in ons assortiment. De authentieke blauwe hardsteen is afkomstig uit België. Dit materiaal is hard, niet erg poreus en zeer goed bestand tegen de vorst. Daarom is hij perfect geschikt voor het gebruik buitenshuis. Blauwe hardsteen wordt niet aangetast door regen, waterstagnatie of temperatuurschommelingen. Ook dit materiaal is zeer eenvoudig te reinigen (reinig je terras met behulp van een neutrale zeep en een waterstraal). Een waterafstotende behandeling is noodzakelijk vlak na de installatie van je blauwe hardsteentegels.

   Het leggen en onderhouden van je natuursteen tegels

   Hoe moet je precies je natuursteen tegels onderhouden? Aan het begin van elk voorjaar raden wij je aan om je tegels met een hogedrukreiniger schoon te maken, om eventueel vastzittend schuim of vuil te verwijderen en je tegels glad en proper te maken.

   Vóór de plaatsing van je natuursteen tegels is het goed om vooraf een betonnen dekvloer te plaatsen. Als dit eenmaal droog is (duurt ongeveer 48 uur), kan je beginnen met het leggen van je tegels. Bij het plaatsen van je tegels gebruik je best het juiste gereedschap zoals een truweel, getande spatel, waterpas en een hamer. Begin eerst met het bevochtigen van het beton. Verspreid vervolgens een laag cementmortel uit (voorzie een dikte van één tot twee centimeter). Begin vervolgens met het leggen van je tegels door elke tegel nat te maken. Bevestig tot slot de tegels met een houten liniaal en een hamer.