1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Bestrating
 4. Terug naar Terrastegels
 5. Terug naar Keramische tegels

Keramische tegels

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Afwerking

  Dikte

  Materiaal

  Prijs per ㎡

  Serie
  i

7 producten
Sorteren op:

Coeck terrastegel Pietra antraciet 60x60cm 0,72 m² 2stuks

Coeck terrastegel Pietra antraciet 60x60cm 0,72 m² 2stuks

Keramische tegels

31,

99

per m²

Pakket prijs 23,03


Koop je keramische tegels online bij Brico – BricoPlanit

Ontdek een breed assortiment aan keramische tegels bij Brico - BricoPlanit. Keramische tegels geven een decoratieve toets aan je buitenomgeving.

Ontdek ons breed aanbod aan keramische tegels

Met onze keramische tegels kan je een terras, oprit of andere buitenomgevingen bekleden om al je gasten op een aangename manier te verwelkomen.

Bekijk zeker ook eens ons assortiment betontegels, natuursteen tegels of rubberen tegels. Als je tijd wilt besparen, kies dan voor grind of kiezels. Ontdek ook onze Japanse tegels: een soort onregelmatig gevormde betonnen stoeptegel, die meteen op de grond gelegd wordt en een pad vormt dat beschut is tegen vocht.

Tips voor het leggen van je keramische tegels

Tuintegels zijn geschikt om je buitenomgevingen een decoratieve toets te geven. Keramische tegels zijn gemakkelijk te onderhouden omdat het vuil niet aan het oppervlak kleeft. Bovendien zijn keramische tegels ook vorstbestendig. Kortom, ideaal voor je buitenomgeving!

Voor het leggen van een keramische tegel moet je eerst met bepaalde zaken rekening houden: giet eerst een betonnen vloer op het gewenste oppervlak en controleer nadien of het oppervlak vlak en schoon is. Plaats nadien een laag lijm met behulp van een spatel. Nu ben je klaar om je eerste tegel te plaatsen. Leg de keramische tegels en verzeker jezelf dat de tegels recht liggen met behulp van een waterpas. Eens je klaar bent met het leggen van de tegels, respecteer dan de droogtijd en installeer de voegen. Vergeet daarna zeker niet het tegelkruis te verwijderen! Als laatste stap reinig je nu de keramische tegels met een wasmiddel. Het is bovendien mogelijk om zo’n bestrating op het gazon, op grind of op zand aan te brengen. Het leggen op de dekvloer is echter sterk aanbevolen omdat het bestand is tegen zware en mobiele belastingen (bijvoorbeeld: een auto).