+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

De blauwe hardsteen is een kalksteen met een blauwgrijze kleur. De steen staat erom bekend hard en dicht te zijn. De Vietnam getrommelde Bluestone heeft een getrommelde randafwerking. Hierdoor krijgen de tegels een 'vintage' look. Door hun natuurlijke uitstraling kunnen ze eenvoudig gecombineerd worden met andere materialen en sluiten ze zowel aan bij moderne als traditionele bouwstijlen. Bovendien is de tegel vorstbestendig en kan hij dus tegen een stootje.

De Vietnam blauwe hardsteen tegel heeft afmetingen van 15 bij 15 cm en een dikte van 2 cm. De Bluestone heeft een getrommelde afwerking, dat wil zeggen dat er minieme stukjes van de randen zijn gehamerd, waardoor het product een oudere of 'vintage' look krijgt.

Dit product wordt in bulk geleverd in een kist. Een kist bevat 755 tegels. De kist kan niet worden ingeruild voor een tegoedbon. Heb je een andere afmeting voor je tegel nodig, of wil je zoeken naar een tegel in een materiaal dat meer bij je smaak aanleunt? Neem een kijkje in de online catalogus van Brico en BricoPlanit.

EAN: 5411382977319

Kleurfamilie
Blauw
Slipweerstand
R9 normaal
Type wasmiddel
Nee
Aantal stuks
755
Dikte
20 mm
Type materiaal
Blauwsteen
Vorm
Vierkant
Vorstbestendig
Ja
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires