Filteren

5 producten


   Vaste bloembakken in de tuin

   Wil je met stapelstenen een mooie borderrand maken? Of met stenen bloembakken een gezellige bloeiende rand die gelijk het gras buiten de perken houdt? Om jouw tuin precies te maken zoals jij wilt, vind je niet alleen bestrating of grind bij Brico/Plan-it. Ook stenen voor decoratie vind je bij ons. Zoals handige bloembakken, die je alleen maar op de goede plek hoeft te leggen en je kunt de plantjes die je wilt erin zetten. Brico/Plan-it heeft keuze genoeg, niet alleen in de winkel, maar ook online!

   Online jouw bloembakken kopen

   Om de bloembakken te kopen die je mooi vindt, hoef je niet eens naar de winkel te komen. Ook online kun je bij Brico/Plan-it alles bestelling wat je nodig hebt. Bij stenen stapelblokken en bloembakken is dat helemaal prettig, omdat wij zorgen dat al deze zware tuinspullen bij jou in de tuin worden bezorgd. Dat scheelt heel veel gesjouw en gesleep. Online jouw bloembakken kopen heeft ook nog een ander voordeel. Bij ons op de site zijn vaak hele leuke kortingen en mooie aanbiedingen te vinden. Ook voor bestratingen en vaste plantenbakken!

   Waar zet je jouw bloembakken neer?

   Weet je al precies waar de bloembakken in de tuin komen? Dan weet je precies wat je nodig hebt en kun je gelijk bestellen. Maar misschien weet je nog niet zo goed waar je de plantenbakken gaat gebruiken. Of je twijfelt nog over de indeling van je tuin. Maak dan een tuinplan! Zo plan je heel gemakkelijk waar je wat in de tuin zet en kun je je veel eenvoudiger een goede voorstelling maken van je tuin. Brico/Plan-it heeft een hele handige ruimteplanner online voor je. Hiermee kun je ook je tuin plannen als je kiest voor de optie ‘Tuin’.