Tuozi barbecue in vuurvast beton Nola Deluxe wit

Gemakkelijk thuisbezorgd

toegevoegd aan je winkelwagen

aanbevolen accessoires

Wat zijn de specificaties?

U bent op zoek naar een functionele en decoratieve barbecue voor uw buitenomgeving? U hoeft niet verder te zoeken dan de betonnen barbecue Tuozi Nola Deluxe!

Hij is gemaakt uit vuurvaste bakstenen die een rustieke toets aan uw tuin bieden. Dit type baksteen wordt gebruikt dankzij zijn weerstand tegen hoge temperaturen (zelf tot 1000°C). Hij verdeelt ook de warmte voor een homogene gaar tijd om uw gerechten perfect te bereiden. U kunt zowel houtblokken als houtskool gebruiken met deze barbecue. Tevens beschikt deze stenen barbecue over een grill die op 4 verschillende posities kan geplaatst worden om uw gaar tijd zelf te bepalen. De grill is gemaakt uit verchroomd staal met een afmeting van 56x35cm. De instelbare hoogte tijdens het bakken is dus van 98 tot 123 cm.

De asbak van de barbecue is uitneembaar, waardoor u hem eenvoudig en snel kunt ledigen na het barbecueën. Ook beschikt hij over een schoorsteen die er voor zorgt dat de rook makkelijk weg kan. Ontdek onze stenen barbecues op onze site alsook ons assortiment accessoires voor het bereiden van vlees, vis of groenten!

EAN: 5606172006410

Grilloppervlak
56x35cm
Garantie
2 jaar
Gewicht
370 kg
Materiaal
Vuurvast beton en baksteen
Geschikt voor
Tot 5 personen
Bakoppervlak
1890 cm2
Breedte
70 cm
Kleur
Wit
Toepassing
Hout en houtskool
Diepte
47 cm
Type
Barbecue in vuurvast beton
Serie
Nola Deluxe
Hoogte
221 cm