1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Barbecue
 4. Terug naar Stenen barbecue

Stenen barbecue

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Aantal personen
  i

  Afwerking

  Gewicht

  Kookoppervlakte (cm²)
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

8 producten
Sorteren op:

Tuozi stenen barbecue Luna 92x47x190cm

Tuozi stenen barbecue Luna 92x47x190cm

Stenen barbecue

269,

-

Een vaste plek om te barbecueën met stenen en betonnen barbecues
Heb je een plek in de tuin waar je een vaste barbecue wilt zetten? Met een stenen of betonnen barbecue zet je eenvoudig een mooie solide barbecue neer waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Geen gedoe met het beschermen tegen regen of koude. En ook geen barbecue die heel de herfst en de winter in de weg staat in je opberghok of garage. Bij ons heeft u heeft u heel veel keuze in mooie barbecues van steen en beton. 

Ruime keuze in stenen en betonnen barbecues
Kijk maar eens rustig rond op onze site, je zult zien dat we barbecues van steen en beton voor je hebben in verschillende maten en uitvoeringen. We hebben barbecues van Tuozi en van Sunday. Of je nu van een klassieke schouw houdt, liever geen rookafvoer kiest, of een moderne betonnen barbecue helemaal bij de stijl van jouw tuin vindt passen. De juiste barbecue staat bij ons voor je klaar. De meeste stenen en betonnen barbecues zijn geschikt voor hout, houtskool en briketten, op gas barbecueën is bij een aantal ook mogelijk. Dus let daar goed op als je graag een gasbarbecue wilt. Wil je liever even komen kijken hoe de barbecue die jij mooi vindt er in het echt uitziet, dan kom je toch gewoon even langs in de winkel! Onze medewerkers staan daar ook voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Maar het kan ook dat je online al precies de barbecue hebt gevonden waar jij jezelf al achter ziet barbecueën, dan kun je deze onmiddellijk online kopen! 

Online jouw stenen of betonnen barbecue kopen
Jouw nieuwe stenen of betonnen barbecue koop je heel eenvoudig online op onze site. Maar dat is niet het enige voordeel van online jouw barbecue kopen. Op onze site zul je vaak leuke aanbiedingen en kortingen zien en door online te bestellen, kun je daar meteen van profiteren.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Onze diensten

Verhuur

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2022 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten