1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin & Buitenleven
 3. Terug naar Barbecue
 4. Terug naar Rookoven

Rookoven

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Aantal personen
  i

  Gewicht

  Met temperatuurmeter
  i

  Kookoppervlakte (cm²)
  i

  Materiaal

  Met deksel

  Met regelbare luchttoevoer
  i

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Afwerking

  Met thermometer

  Serie
  i

5 producten
Sorteren op:

Landmann smoker Vinson 200 117x83,5cm

Landmann smoker Vinson 200 117x83,5cm

Rookoven

529,

-

Originele gerechten uit de rookoven

Op zoek naar een originele manier om te barbecueën? Wil je geen houtskool barbecue of elektrische barbecue? Denk eens aan een rookoven! Smeulende houtsnippers zorgen voor rookontwikkeling in de oven. Deze rook zorgt voor een heerlijke en kenmerkende smaak van het eten. Verras je gasten met de meest smakelijke gerechten uit deze bijzondere barbecue.

Gezond en gemakkelijk eten uit een rookoventje

Rook hele garnalen of gemarineerde hamburgers gewoon in je eigen achtertuin. In slechts twintig minuten geniet je al van een heerlijke gerookte forel. Vlees en vis krijgt de meest bijzondere smaak door de bereiding in de rookoven. Je gebruikt geen olie of boter. De gerechten passen hierdoor perfect in een vetarm dieet. Ook tomaten, paprika en paddenstoelen worden een ware smaaksensatie. Je kookt in een handomdraai veelzijdige en smakelijke gerechten voor al je vrienden en familie.

Eten bereiden in rookovens is zeker niet moeilijk. Je steekt eenvoudig de houtsnippers aan en wacht tot deze gaan smeulen. Dit gaat vanzelf door het zuurstoftekort in het rookoventje. Warme gerechten bereid je tussen de 40 en 110 graden Celsius in de oven. Je houdt de temperatuur gemakkelijk in de gaten met de thermometer aan de buitenkant. Zo weet je zeker dat jouw vlees, vis en groentes in de perfecte omstandigheden gerookt worden. Let ondanks het eenvoudige gebruik altijd op je veiligheid. Een rookoven kan behoorlijk heet worden. Gebruik daarom altijd een hittebestendige tang om het vlees of de vis te pakken. Raak de oven niet aan zonder wanten. En gebruik alleen houtsnippers die speciaal worden verkocht voor de rookovens. Zo ga je veilig aan de slag en kun je onbezorgd genieten van heerlijke rokerige maaltijden.

Rookovens online kopen

Wil je een rookoven kopen? Een selectie van de beste ovens vind je op brico.be. Profiteer op de website van hoge kortingen en oventjes in de aanbieding. Door je favoriete artikelen online te kopen, worden deze bovendien gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Je hoeft niet eens meer naar de winkel om je favoriete rookoventje in huis te halen.