50% korting
image_1
image_1image_2

Central Park gas- en houtskoolbarbecue Gemini zwart 12,95kW

  • Gasbarbecue, houtskoolbarbecue en plancha in 1
  • Inclusief een warmhoudrooster
  • Met zijtafel om vlees voor te bereiden en snijden
  • Temperatuurweergave is af te lezen in het deksel

Toon specificaties
Productomschrijving
De Central Park Gemini barbecue is een echte alleskunner. Met deze barbecue haal je niet alleen een gasbarbecue in huis, maar ook een houtskoolbarbecue. Deze barbecue is dan ook perfect voor feestjes of diners met grotere groepen. Er is voor ieder wat wils. De Gemini is voorzien van handgrepen en 4 wielen om de barbecue gemakkelijk te verplaatsen.

De gasbarbecue is perfect voor de snelle barbecueër. Koppel de gasfles aan en je gasbarbecue is snel op temperatuur. Met het gietijzeren grillrooster van 24, 75 x 41,5 cm grill je gemakkelijk de lekkerste gerechten. De 3 branders en zijbrander (12,95 kW) met automatische ontsteking zorgen voor een gelijkmatige hitte over de gehele grill. Met de thermometer in het deksel kun je de temperatuur van je gasbarbecue nauwkeurig in de gaten houden.

Met de houtskoolbarbecue creëer je die klassieke grillsmaak. De houtskoolbarbecue van de Gemini heeft een grilloppervlakte van 46,5 x 40,5 cm op een grillrooster van geëmailleerd staal. Het grillrooster van de houtskoolbarbecue is in hoogte verstelbaar in 4 posities, zo is de garing van je diner goed te controleren. Je specerijen kun je kwijt in het opbergbakje. De temperatuur houd je gemakkelijk in de gaten met de thermometer in het deksel. Het as zal opgevangen worden in het verwijderbare opvangbakje, waardoor de barbecue in een mum van tijd schoon is.

De Gemini heeft een plancha als extra accessoire. Plancha is Spaans voor ‘gegrilld’ of ‘geroosterd’. De plancha is een gladde bakplaat van gietijzer met een afmeting van 34,75 x 41,5 cm. Een plancha bakplaat schroeit vlees en vis als geen ander dicht. Het creëert een knapperige buitenkant waar de binnenkant vochtig, zacht en sappig blijft.

EAN: 5400107704743


Alternatieven