Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Autostoeltje kopen bij Brico

Voor kinderen onder de 1,35 meter is een goedgekeurd kinderzitje in de auto verplicht. Het hangt van het lichaamsgewicht en lengte af of dit nu een baby-, peuter- of kinderstoeltje of stoelverhoger moet zijn. Een kind moet goed in het stoeltje passen, want dan pas kan een autostoel de beste bescherming bieden. Daarom zijn autostoeltjes ingedeeld in groepen naar lichaamslengte en/of lichaamsgewicht: groep 0 (0-10 kilo), groep 0+ (0-13 kilo), groep 1 (9-18 kilo), groep 2 (15-25 kilo) en groep 3 (22 tot 36 kilo). Autostoeltjes zijn stoeltjes die geschikt zijn voor groep 2 en/of 3. Voor groep 2 en 3 worden veel kinderstoeltjes gemaakt die bestaan uit een combinatie van stoel en stoelverhoger. Veilige en goedgekeurde autostoeltjes koop je nu voordelig bij de Brico. Ga je liever op de fiets? Bestel dan één van onze fietsstoeltjes om de kids veilig mee te nemen.

Veilige autostoeltjes bij Brico

De autostoeltjes van Brico zijn getest en goedgekeurd volgens de Europese R44/04 norm. Natuurlijk is een juist gebruik en goede bevestiging daarnaast van groot belang voor de veiligheid. De autostoeltjes van Brico hebben een verstelbare hoofdsteun en kunnen bevestigd worden met een 3-puntsgordel of 5-puntsgordel. Autostoeltjes met hoofdsteun en zijsteunen bieden de meeste veiligheid, omdat zij een betere bescherming geven bij een aanrijding van opzij. Stoelverhogers zonder rugleuning worden vanaf 2016 alleen nog maar goedgekeurd voor kinderen met een minimale lengte van 125 cm en gewicht van 22 kilo.

Autostoeltje online kopen bij Brico

Brico biedt je de relaxte mogelijkheid je autostoeltje vanuit huis te bestellen. Je kunt er direct je overige auto accessoires bij bestellen. Bescherm je kind bijvoorbeeld tegen het felle licht en de warmte van de zon met zonneschermen. Naast veilige autostoeltjes heeft Brico veel artikelen om de veiligheid van je auto te optimaliseren. Je kunt op afspraak je bestelling direct en compleet afhalen bij de dichtstbijzijnde winkel van Brico, maar je kunt je bestelling ook door Brico thuis laten bezorgen.