Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Veilig de weg op

Veiligheid staat in het verkeer voorop! Het dragen van een helm verkleint de kans op hoofdletsel bij een val. Een fietshelm is dan ook onmisbaar als je veilig de weg op wilt gaan. Goede hoofdbescherming is al lang niet meer alleen besteed aan professionele wielrenners. Vooral jonge weggebruikers zijn kwetsbaar in het verkeer. Zij zijn onervaren, snel afgeleid en kennen de verkeersregels nog niet goed. Steeds meer ouders sturen hun kinderen daarom met een fietshelm op pad. Een ongeluk is niet altijd te voorkomen, maar met een goede helm verklein je het risico op ernstige verwondingen. Ook wanneer zij in het kinderzitje zitten.

Een fietshelm voor je kind

Fietshelmen zijn de laatste jaren steeds beter geworden. Een moderne helm is licht, sterk en heeft een hip design. Bij Brico vind je modieuze fietshelmen in alle soorten en maten. De kinderhelmen zijn zeer licht en comfortabel en hierdoor zeker niet vervelend om te dragen. Alle helmen hebben ventilatiegaten waardoor je kind niet snel last zal hebben van een klam of bezweet hoofd. Kies voor een stoere blauwe jongenshelm of een vrolijke bloemenprint voor een meisje. Hiermee maakt je zoon of dochter echt de blits op het schoolplein! Een helm biedt niet alleen bescherming op de fiets, maar kan ook goed gebruikt worden bij skaten en schaatsen. Met het kopen van een goede helm geef je je kind de beste bescherming bij alle sportactiviteiten.

Jarenlange bescherming

Alle fietshelmen bij Brico zijn getest volgens Europese normen. Ze zijn goedgekeurd volgens de TUV/GS naar de strengste eisen, CE EN 1078. Je bent hiermee verzekerd van veiligheid en een helm van de hoogste kwaliteit. Kinderen zijn slordig, je wilt natuurlijk niet dat je kind zijn nieuwe helm kwijtraakt. Geen zin om ermee rond te slepen? Met een kabelslot maak je de helm eenvoudig en veilig vast aan het fietsframe. Fietshelmen zijn gemakkelijk te verstellen met een draaiknop. Hierdoor past de helm altijd naadloos op het hoofd. Is je zoon of dochter gegroeid? Verstel de helm dan snel en eenvoudig. Je kind kan hierdoor jarenlang goed beschermd op de fiets, schaatsbaan of een skateboard stappen.

De beste helm online kopen

Bezoek een van de Brico winkels voor een goed advies over de verschillende soorten helmen. Geen zin om de deur uit te gaan? Op brico.be vind je de fietshelm van jouw keuze. Koop de helm online om direct te profiteren van hoge kortingen of een mooie aanbieding.