Auto reparatie toebehoren kopen bij Brico

Last van piepende remmen? Dan wordt het misschien eens tijd om je remblokken te controleren, mogelijk zijn ze doorgesleten. Het is altijd handig om startkabels in je auto te hebben. Je koopt ze voordelig bij Brico. Wat dacht je van een jumpstarter? Ontzettend praktisch als je een lege of kapotte accu hebt! Brico heeft aan alles gedacht waarmee jij je auto reparatie kunt verrichten. Koop nu je auto reparatie toebehoren voordelig bij de dichtstbijzijnde Brico winkel in de buurt. Je kunt ze ook online alvast reserveren. Brico heeft je bestelling compleet voor je klaarstaan, zodat jij je kostbare tijd aan het herstel van de auto kunt besteden.

Alles voor een auto reparatie: van krik tot gereedschapset

Banden verwisselen wordt een fluitje van een cent met de autokrik van Brico. Gereedschap voor het verwisselen van de banden koop je er gewoon bij. Voor het meten van de luchtdruk in de banden hoef je niet naar het tankstation, je meet de bandenspanning in je eigen garage met de digitale bandenspanningsmeter van Brico. Alles wat je nodig hebt voor uitlijning van de koppeling van je auto vind je in de gereedschapset voor zelfregelende uitlijning van koppeling van Brico. Zo heeft Brico volledig gevulde gereedschapsets die zijn afgestemd op diverse klussen voor reparatie aan de auto van de meest voorkomende merken.

Snelle tips voor onderhoud auto om schade te beperken

Goed onderhoud voorkomt schade waardoor jij auto reparatie of auto onderhoud werkzaamheden kunt beperken. Luister in eerste instantie goed naar je auto. Bij vreemde geluiden kun je maar beter meteen een garage vragen of het kan duiden op een (aankomend) probleem. Stel kleine reparaties niet uit tot ze uitmonden in een groter probleem. Het kan je veel kosten besparen. Met een autohoes van Brico bescherm je de auto bij extreme weersomstandigheden. Lees voor alle werkzaamheden de instructies van het instructieboekje van je auto. Natuurlijk is het belangrijk regelmatig je oliepeil te checken, maar check dan ook meteen je rem- en koelvloeistof. En vergeet niet altijd autolampjes in de auto te hebben, mochten deze onderweg kapot gaan.