ABSAAR automatische acculader AB-4 6-12V

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Auto-accessoires
  • Geschikt voor alle soorten accu's van 5 tot ongeveer 80Ah en voor onderhoudsladen tot ongeveer 120Ah
  • Eenvoudig en intuïtief in gebruik
  • Beschermt tegen overladen, kortsluiting, verwisselde plus- en minpolen (ompoling) en tegen accuproblemen door eventuele laaderrors
  • Met winterstand voor gebruik in koude omstandigheden
  • Selecteert automatisch de juiste voltage

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Auto-accessoires
Productomschrijving

De ABSAAR automatische acculader is een processor gestuurde 4-staps acculader voor 6V en 12V loodzuur accu's van motoren, auto's, grasmaaiers, boten en caravans. De acculader is geschikt voor alle soorten accu's van 5 tot 80Ah en voor onderhoudsladen tot ongeveer 120Ah. De acculader is eenvoudig en intuïtief in gebruik door het duidelijk afleesbare display. Het LCD-display geeft een indicatie hoe vol de accu is gedurende het laadproces.

De selectie van het juiste voltage gaat automatisch en je kiest daarna met de mode-knop voor de kleine accu's tot 14Ah (het icoon van de motor) of de grotere accu's (icoon van de auto) en het laadproces wordt daarna automatisch doorlopen. De accu kan continu aangesloten blijven op de acculader. De acculader van ABSAAR is beschermd tegen overladen, kortsluiting, verwisselde plus- en minpolen (ompoling) en tegen accuproblemen door eventuele laad-errors. De acculader heeft een lengte van 150 cm van lader tot stopcontact en een lengte van 100 cm van lader tot accu.

In koude omstandigheden (5 graden of kouder) kan de lader ingesteld worden op de winterstand. Hiermee wordt de accu onder koude omstandigheden geladen en onderhouden met een iets hoger voltage waardoor de accu beter vol en onderhouden blijft.

EAN: 4045365118034

Specificaties
  • Algemeen
    Garantie
    2 jaar
Gemakkelijk thuisbezorgd

Alternatieven