Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Alles voor deco

Alles voor deco

Ontdek onze Bricofiches en leer meer over decoratie.

Hout

Hout is een nobel materiaal dat uw interieur in een warm en authentiek karakter hult. Bovendien is het gemakkelijk zelf te bewerken, vooral als u de raad opvolgt in onze Bricofiches.

Meer weten

Tegels

Tegels zijn gemakkelijk te reinigen en zijn ideaal materiaal voor badkamer en keuken. Kies eerst de kleuren en motieven die uw huis mooi aankleden, daarna hoeft u enkel de Bricofiches nog te raadplegen.

Meer weten

Keuken

We hebben alle ingrediënten in huis om uw keuken met smaak in te richten. Vind ze hier in de Bricofiches.

Meer weten

Decoratie

Het interieur van een woning onthult een stukje van uw persoonlijkheid. Dankzij de Bricofiches overtreft u alle verwachtingen op het vlak van woondecoratie.

Meer weten

Verlichting

Denkt u eraan om spaarlampen te gebruiken of buitenverlichting te plaatsen? Onze Bricofiches geven uitleg over alle verschillende mogelijkheden voor de verlichting van uw woning.

Meer weten

Verf

Uw muren en plafonds verdienen regelmatig een fris likje verf. In deze Bricofiches vindt u tips om de juiste kleuren te kiezen en uw schilderwerken perfect uit te voeren.

Meer weten

Vloerbekleding

Het is vaak niet makkelijk een keuze te maken uit de vele soorten vloerbekleding. U weet echt niet waar te beginnen? Raadpleeg dan snel onze tips.

Meer weten

Badkamer

Lees in deze Bricofiches alles over het zelf installeren en inrichten van uw badkamer.

Meer weten