Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Ontdek onze bricofilms

Adviesfilms

Ons advies nu te bekijken in handige filmpjes.

Een muur herstellen en verf- of behangklaar maken.

Gaten dichten en scheuren in uw muren herstellen kunt u makkelijk zelf. Dit doet u uiteraad best alvorens u aan het verven of behangen begint.

Plaatsen van een scheidingswand

Hoe een extra ruimte creëren door het plaatsten van scheidingswanden? Welk materiaal heeft u nodig en hoe gaat u te werk?

Behangen met vliesbehang

Welk materiaal gebruiken? Hoe behanglijm bereiden? Waar te beginnen? Dankzij deze video heeft geen enkele strook behangpapier nog geheimen voor u.

Een plafond verven

Heeft uw plafond een nieuwe kleurtje nodig? Volg deze video stap voor stap en u bereikt in een mum van tijd een perfect egaal resultaat, zonder vlekken op de vloer.

Een muur verven

Met onze tips in het achterhoofd hoeft u nooit meer een beroep te doen op experts! Om uw muren te herschilderen, volgt u gewoon ons deskundig advies op en geniet u nadien des te meer van het resultaat.

Een muur bepleisteren

Hoe maakt u de muur klaar, welk materiaal hebt u nodig, welke technieken moet u toepassen ... ? Met deze video wordt bepleisteren een fluitje van een cent!

Een deurkit plaatsen

Om maar meteen met de deur in huis te vallen : in nauwelijks enkele minuten leert u de verschillende stappen om een deurkit te plaatsen, van het benodigde materiaal tot het kiezen van de juiste draairichting en de plaatsing.

Een laminaatvloer plaatsen

Ondervloer, legrichting, zagen en monteren van de stroken, obstakels afmeten, ... na het bekijken van deze video bent u dé expert in het plaatsen van laminaatvloer.

Massief parket plaatsen

Onze expert toont u de verschillende stappen en geeft tips voor een perfecte plaatsing, van het klaarmaken van de vloer tot de legrichting van het parket en het kiezen van het juiste gereedschap.

Massief parket behandelen

U hebt parket gelegd in uw kamer, maar u weet niet hoe u het moet onderhouden? In deze video geven we u alle antwoorden!