Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Betalingsfaciliteiten

Pictos_services-Betaling.png

Bij Brico kunt u niet alleen met cash betalen...

De meeste Brico-winkels aanvaarden de kredietkaarten Visa, Eurocard, American Express en Aurora, alsook de betaalkaarten Mister Cash en Bancontact voor het voldoen van uw aankopen.

Betalen met Ecocheques of Eco Pass is uitsluitend mogelijk voor de aankoop van producten met een ecologisch aspect. De Ecocheques en Eco Pass zijn geldig in alle Brico-winkels. Enkel de producten die in onze verschillende publicaties het logo “Betalen met Ecocheques” dragen, kunnen volgens de wet geheel of gedeeltelijk met Ecocheques betaald worden.

De Ticket Compliments® Supreme Award, wordt aanvaard in de winkels die voldoen aan de applicatieregels van deze bon.

Nog een betaalmogelijkheid is de cadeaupas. Er bestaan 2 soorten cadeaukaarten: een kaart met een vast bedrag van € 25 en een kaart met een open bedrag van minimaal € 5 en maximaal € 150. Deze cadeaukaarten zijn 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop die vermeld staat op het kassaticket.

Voor uw online aankopen, in aanvulling van kredietkaarten en betaalkaarten zoals Mister Cash en Bancontact, biedt Paypal een ultraveilige oplossing.

Facturatiekaart: geen probleem meer.

U bent niet onderworpen aan BTW en u wenst toch een factuur van uw aankopen te ontvangen? Vraag dan een facturatiekaart in de winkel. Eens de facturatiekaart geëncodeerd is hoeft u ze enkel aan de kassa te tonen om onmiddellijk een factuur te ontvangen. Deze kaart is geldig in alle Bricowinkels.
Indien u in het bezit bent van een BTW-nummer is een facturatiekaart niet nodig. Bovendien registreert en herkent ons besturingssysteem automatisch uw BTW-nummer.