Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Batterijservice

Pictos_services-Batterijservice.png

Batterijservice

Heeft u een oplaadbaar toestel of een machine zoals een boormachine, heggenschaar, elektrische fiets, scheerapparaat, ... waarvan de batterij het begeven heeft ? En een nieuwe batterij kost meer dan investeren in een nieuwe machine?

De Brico Batterijservice geeft u de mogelijkheid om besparingen te doen en tegelijk de natuur te respecteren!

Hoe werkt het?
Elke batterij bestaat uit een omhulsel waarin zich oplaadbare cellen bevinden. Elk merk heeft weliswaar zijn eigen batterijmodellen, maar de oplaadbare cellen blijven in alle machines dezelfde! De Brico Batterijservice zorgt dat de oude cellen vervangen worden door nieuwe, hoogwaardige energiecellen. De bestaande behuizing van de batterij blijft behouden, alleen de inhoud wordt vernieuwd. Het maakt niet uit hoe groot de batterij is, welk merk of model: alle soorten batterijen kunnen vernieuwd worden. De tabel toont dat u tot 40% voordeel kunt halen ten opzichte van de nieuwprijzen.

U spaart het milieu!
Oplaadbare batterijen kunnen zware metalen (cadmium, lood en kwik) bevatten. Zware metalen zijn giftig en breken niet af in het milieu. Naast het aantrekkelijke prijsvoordeel is het repareren van uw batterij ook goed voor het milieu.