Thuislevering Allibert

◀ Terug naar alle leveranciers

null

Wie is Allibert?

Of het nu gaat om tuin- of woninginrichting, Allibert biedt een breed scala aan opbergartikelen, tuinmeubelen en badkamermeubelen. In de loop der jaren heeft ze vele collecties ontwikkeld waarvan het zorgvuldige ontwerp een perfecte weerspiegeling is van de modieuze effecten. Allibert zorgt er ook voor dat het kwaliteitsproducten aanbiedt.

Levering

Levertijd : 5 werkdagen
Dag van levering : werkdagen, van maandag tot vrijdag
Uur van levering : tussen 8 uur en 17 uur. De klant wordt per mail geïnformeerd over de levering van het product.

Leverancier

De bestelling wordt geleverd door Edcor Amersfoort. De leverancier neemt contact op met de klant om een afspraak te maken en de levering van de bestelling te af te handelen. Het afleveradres moet toegankelijk zijn via openbare en verharde wegen. De weg mag niet beperkt toegankelijk zijn door hoogte, lengte, breedte of bodemgewicht. De goederen worden direct naast de vrachtwagen gelost.

Leveringskosten

De verzendkosten bedragen € 39,95 per bestelling.

Retourkosten

Zij worden aan de klant in rekening gebracht en bedragen 39,95 euro inclusief BTW. Zij staan los van het herroepingsrecht. Allibert artikelen kunnen alleen worden geretourneerd als ze niet uit de verpakking zijn verwijderd of beschadigd zijn. Voor meer informatie en het regelen van de terugzending van uw bestelling kunt u contact met ons opnemen op het gratis nummer 0800-12-230.

Herroepingsrecht

Le client a le droit de résilier l’achat, sans indiquer les raisons, pendant une période de 14 jours. Le délai de réflexion prend cours le jour après réception de la commande par le client ou un représentant. Pour bénéficier de son droit de rétractation, il faut envoyer une déclaration de demande de retour sans équivoque (Courrier écrit, fax ou e-mail) avant l’expiration du délai imparti. Après validation de la demande par la société Allibert, le retour sera organisé. Les produits sont repris s’ils figurent dans leur emballage d’origine intact et à condition qu’ils soient complets et non usagés.

De klant heeft het recht om de aankoop zonder opgave van redenen te annuleren voor een periode van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling door de klant of een vertegenwoordiger. Om van het herroepingsrecht gebruik te kunnen maken, moet u vóór het verstrijken van de termijn een ondubbelzinnig verzoek om terugzending (schriftelijk, per fax of e-mail) sturen. Na validatie van de aanvraag door Allibert zal de retourzending worden georganiseerd. Producten worden geretourneerd als ze in hun originele verpakking, intact, volledig en ongebruikt zijn.

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing indien binnen 2 jaar na levering van de goederen een gebrek aan overeenstemming wordt vastgesteld. De garantie begint dus te lopen vanaf de dag van ontvangst van de goederen door de klant.

De factuur en de leveringsbon dienen als garantiebewijs.

Contact

Indien u vragen heeft met betrekking tot de levering, een retourzending of andere zaken die verband houden met zijn bestelling, staat onze klantenservice tot uw beschikking tijdens de werkdagen, van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 18:00 uur, op het gratis telefoonnummer 0800-12-230.