Thuislevering BWT myPOOL

◀ Terug naar alle leveranciers

Wat doet BWT myPOOL ?

BWT myPOOL is een Europese leider in het aanbieden van zwembaden en accessoires . Het merk BWT biedt een volledig assortiment uitrustingen aan voor het zwembad. Deze zijn van uitzonderlijke en uitstekende kwaliteit en worden aangeboden aan scherpe prijzen. Al dertig jaar lang zoekt het bedrijf naar nieuwe technologieën en voert onderzoek uit naar zwembaduitrusting. De producten en het apparatuur van BWT myPOOL worden in Frankrijk ontworpen en geproduceerd door ervaren operators met hoogwaardige materialen.

Levering

Leveringstijd : 4 weken
Dagen waarop we leveren : van maandag tot vrijdag
Tijdstip : tussen 08 :00 en 20 :00
Uitladen van de producten duurt max. 45 minuten

Transport

De bestelling wordt geleverd door een partner van het bedrijf Procopi. Het afleveradres moet toegankelijk zijn via openbare en verharde wegen. Er mogen geen wettelijke beperkingen worden opgelegd aan paden. Ongeacht de hoogte, breedte, maximale asbelasting of grondgewicht. Toegang met een vrachtwagen moet mogelijk zijn (38 ton, lengte 16 m, breedte 2.60 m, hoogte 3.05 m). De goederen worden niet gemonteerd aan de voorzijde van het huis geleverd, aan de kant van de weg. De aanwezigheid van een volwassen persoon is vereist bij het in ontvangst nemen van de goederen.

Leveringskosten

De levering is gratis in heel België.

Retourkosten

De klant heeft 30 dagen de tijd om het materiaal, met uitzondering van materiaal op bestelling (Delta Covers, voeringen, enz.), te retourneren. De retourverzending van de producten, moet het voorwerp zijn van de voorafgaande levering van Procopi, inclusief de mededeling van een retourdossiernummer. De retourzending moet betrekking hebben op het materiaal dat voorkomt in de catalogus van Procopi, die van kracht is op het moment van de retourverzending. De zending moet verzegeld zijn met een document, waarin factuur of het nummer van de leveringsbon wordt vermeld, alsook de redenen voor de retourverzending. De retourkosten zijn voor de klant. BWT myPOOL-artikelen kunnen alleen in hun originele verpakking en met de nodige documenten worden geretourneerd. Het niet naleven van bovenstaande voorwaarden, komt overeen met het schenden ervan. Daarom zal er een kost van 25% van de prijs van de aangekochte producten, worden aangerekend.

Recht op annuleren

Klanten hebben het recht hun aankoop te annuleren, zonder het geven van een reden, voor een periode van 14 dagen. Dit recht loopt vanaf het moment dat de klant de bestelling heeft ontvangen. Om terug te vallen op het herroepingsrecht, dient de klant voor het verstrijken van het termijn, een verzoek tot terugzending (fax of e-mail) te sturen. Na validatie door Procopi, wordt de retourzending geregeld. De producten worden geretourneerd indien zij in hun oorspronkelijke staat en ongeschonden worden mits volledig en niet gebruikt, worden aangetroffen.

Garantie

Een garantie van 2 jaar of meer (gelet op de de voorwaarden van de garantievoucher die bij levering werd afgegeven) dekt de materialen die door Procopi werden geleverd. De garantie gaat in op de dag van de facturering op vertoon van de aankoopfactuur. De garantie is van toepassing, mits de producten zijn geïnstalleerd, onderhouden of gerepareerd door een professional, na het naleven van de regels in de kennisgeving van andere documenten van normatieve aard (AFNOR,…)

Contact

Indien de klant vragen heeft over de levering, de retourverzending of andere vragen met betrekking tot een bestelling staat de klantenservice alle werkdagen ter beschikking. Van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 18:00 op het gratis nummer 0800-12-230.