Onze merken

Onze opdracht is duidelijk : we brengen merken dichterbij

In dit digitale tijdperk hechten mensen steeds meer waarden aan iets zelf creëren, iets met je eigen handen doen, iets tastbaars maken.

We willen het “maken” dichterbij brengen in ieder aspect van de klantervaring. Het verschil zit in de details. Dus wat je ook gaat doen, waar je ons ook tegenkomt, ons doel is om je makerervaring en je maakreis zo vloeiend, makkelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Zodat je optimaal kan genieten van al het moois dat maken je brengt.

In onze 156 verkooppunten, waaronder 80 franchisewinkels, verspreid over heel België, worden onze klanten aangemoedigd om hun huizen te renoveren en verfraaien.

Met onze verschillende winkelformaten - 130 Brico, 12 BricoPlanit, 14 BricoCity en Brico.be - bieden we onze klanten toegang tot onze producten op elk moment en overal in België.


Brico

Maak het samen

Brico is jouw lokale vertrouwde dagelijkse winkel met gemakkelijke toegang tot reguliere DHZ behoeftes. Deze winkels hebben een beduidend grote assortiment met enkele specialisaties zoals in tuin, verf, gereedschappen en hout. Hier vind je alles voor onderhoud, reparaties en ook kleine renovatie- en decoratieprojecten. De winkels zijn uitstekend bereikbaar en je kunt er makkelijk parkeren. Door de service krijg je echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat, of je nu in onze winkels of thuis bent.


BricoPlanit

Maak het groots!

BricoPlanit is jouw bestemming voor inspiratie en betaalbare oplossingen voor alle DHZ projecten rond huis en tuin. Onze winkels zijn multispecialisten met een zeer uitgebreid assortiment. Hier kan je – naast onderhoud en reparaties – terecht voor grote renovaties en constructies. Voor ieder project is er een expert aanwezig om je te ondersteunen. Hier kan je echt alle aankopen doen voor jouw groter project tegen scherpe prijzen. Daarnaast kan je inspiratie vinden in onze showrooms, zodat je nieuwe ideeën op doet en de juiste keuzes maakt. We plannen vervolgens samen je projecten en stellen de oplossingen samen die het beste bij jouw behoeften passen.


BricoCity

Maak het nu: snelle oplossingen!

Brico City winkels zijn stadswinkels met een toegankelijk basisassortiment voor de kleinere stadswoningen en zijn perfect voor een snelle aankoop. Bijvoorbeeld voor onderhoudsklussen en reparaties die je het liefst meteen even afhandelt. Dit is de stadswinkel die je te voet of met de fiets bezoekt.


Brico.be

Wij zijn er voor iedereen, voor alle type projecten, op ieder moment via onze website Brico.be. Wij willen altijd dichtbij zijn. Daarom hebben we verschillende winkelformats en zijn we online sterk aanwezig. Daar kan je alles vinden: ons breed assortiment en aanbiedingen, maar ook inspiratie voor je klussen en ondersteuning voor en tijdens je klus o.a. met onze stappenplannen. Natuurlijk kan je onze producten direct online aanschaffen, ze thuis laten bezorgen of ze ophalen in een winkel.