Ronde prijzen

Van 13 juni tot en met 25 juni hebben we weer tal van acties voor u in petto! Deze folder handelt over ronde prijzen. Veel plezier!
Met behulp van deze snoerloze schroefboormachine van Wesco kunt u allerlei eenvoudige schroef- en boorwerkzaamheden uitvoeren.


Brandbeveiliging kan op een goede en economische manier. Eenmaal geïnstalleerd waarschuwt deze rookmelder met een luid, niet te missen, geluidssignaal iedereen in huis als er een brandsituatie voorkomt.

Wij zijn er voor de Makers

Of je nu snel nood hebt aan kennersadvies, of echt de basis van een nieuwe stiel wilt leren, kan je bij Brico terecht. We geven lessen over tal van thema's en in de meeste winkels kan je een half uurtje vragen stellen over een bepaald klusproject. Een specialist van de winkel probeert dan zo goed mogelijk je vraag te beantwoorden.


Zelf maken is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Na het volgen van onze workshops, onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar, maak je de mooiste dingen!

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je klus? Met een gepersonaliseerde afspraak ga je altijd goed van start. Reserveer 25 minuten bij een van onze medewerkers op het moment dat het jou uitkomt.

Een planten- en visvijver is een oase van rust en een mooie versiering voor uw tuin. Kinderen bewonderen de zwemmende vissen en geven die te eten (maar niet te veel!), de ouders verzorgen de planten en bloemen … Er valt altijd wel iets te beleven!

Bekijk het stappenplan

Van vlees over sauzen tot salades, je barbecuemenu is waarschijnlijk al helemaal klaar. Maar heb je ook al aan de belangrijkste beslissing gedacht: kies je een gasbarbecue of eentje op houtskool? Hier is wat je moet weten

Lees het artikel