Brico helpt je bij al je schilderprojecten

Van 11 april tot en met 23 april staat onze folder in het teken van jouw verfproject. Boordevol tips en interessante promoties! Want Brico is dé verfspecialist in België!

Wij zijn er voor de Makers

Of je nu snel nood hebt aan kennersadvies, of echt de basis van een nieuwe stiel wilt leren, kan je bij Brico terecht. We geven lessen over tal van thema's en in de meeste winkels kan je een half uurtje vragen stellen over een bepaald klusproject. Een specialist van de winkel probeert dan zo goed mogelijk je vraag te beantwoorden.


Zelf maken is leuk en hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Na het volgen van onze workshops, onder deskundige begeleiding van een ervaren leraar, maak je de mooiste dingen!

Heb je hulp nodig bij de voorbereiding van je klus? Met een gepersonaliseerde afspraak ga je altijd goed van start. Reserveer 25 minuten bij een van onze medewerkers op het moment dat het jou uitkomt.

Zin om een kamer een andere look te geven ? Breng een nieuwe laag verf aan ! Maar opgelet, ga niet overhaast te werk ! Bereid uw schilderwerken goed voor. Dat is het geheim van een geslaagd project.

Bekijk het stappenplan

De gouden schoen - een van de grootste voetbalevents van België. Maar waarom zou je zelf geen gouden schoenen verdienen? Maak ze gewoon zelf! Wij leggen je uit hoe je dit aanpakt!

Bekijk het stappenplan

Van vlees over sauzen tot salades, je barbecuemenu is waarschijnlijk al helemaal klaar. Maar heb je ook al aan de belangrijkste beslissing gedacht: kies je een gasbarbecue of eentje op houtskool? Hier is wat je moet weten

Lees het artikel

20% korting

op verschillende soorten behangpapier!Enkel op de reeks 'Basics' 53 cm van Decomode

20% korting

op kaders en deurmatten!40% en 30%

Op verschillende Aquavive badkamermeubelenStel uw unieke badkamermeubel samen in 4 stappen! Bepaal de afmetingen en kleur van de onderkast. Kies vervolgens de stijl en kleur van de voorkant, de handgrepen en de wastafel.

Stel je badkamermeubel samen

20% korting

op verschillende types raamdecoratie