Onze winkelformats

Brico

 

Brico is zowel in de stadscentra als in de buitenwijken actief met een concept dat systematisch is aangepast aan de locatie. Dat is ongebruikelijk in de branche. De verkoopoppervlakten variëren van 1.000 tot 10.000 m², afhankelijk van het potentieel van de zone en de kenmerken en verwachtingen van de klanten.
In de stadscentra zijn de winkels kleiner dan in de stadsrand en beantwoordt het assortiment aan de behoeften van een stadsbevolking. Het productaanbod is bijvoorbeeld meer afgestemd op kleine aanpassings-werkzaamheden en reparaties.
De Brico’s in de buitenwijken, bieden een breder assortiment, op maat van grotere karweien. Zij hebben ook een tuinafdeling, wat ze duidelijk onderscheidt van de stadswinkels. Maar de prioriteit is steeds: zo goed mogelijk beantwoorden aan de specifieke behoeften van de klanten.

<![endif]-->

 

Brico City

 

 

Brico Plan-it

 

Brico Plan-It legt zich vooral toe op de (binnen) huisdecoratie en volgt de nieuwste modetrends in zijn productaanbod. Alle afdelingen, verf, sanitair, verlichting, tegels, hout, bouw en tuin, laten de klant kiezen uit een ruim aanbod bekende merken en Brico huismerken tegen scherpe prijzen.
<![endif]-->

 

Briko Depot

 

Briko Depot is een harde discounter, gevestigd aan de rand van de stad. Het assortiment bestaat vooral uit bouw- en renovatiemateriaal voor ervaren klussers en renovatieprofessionals. Het wordt aangevuld met een assortiment tuingereedschappen, tuinmeubelen en benodigdheden voor de boomkwekerij.
<![endif]-->