Onze waarden

null

In alle merken van de Brico-groep staat de klant centraal. We willen een verschil maken door de dingen goed te doen. Dit vertaalt zich in hoe we ons binnen het bedrijf gedragen met onze klanten en collega's. We verwachten van al onze medewerkers dat ze open, actief en positief zijn.

Motiverend

Uiteindelijk willen we iedereen motiveren om te maken. We denken graag mee over de mogelijkheden en over wat jij allemaal kan.
We verlichten je werk op de best mogelijke manier. Dit omdat wat ons betreft niets in de weg mag staan van jouw DHZ-project. We zetten onszelf in je plaats en investeren ons in elke stap van je realisatie door je degelijk advies en op maat gemaakte diensten aan te bieden: tips, Makers workshops, levering aan huis, bestelwagenverhuur…

Sympathiek

Wij zijn sympathiek. We staan open voor anderen en denken met je mee. We zijn hartelijk in de omgang en maken het graag persoonlijk

Energiek

Wij krijgen energie van het “maken”. Die energie geven we graag door. We zijn pro-actief, we wachten niet tot anderen iets vragen. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar alle nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. En mocht het een keer tegenzitten dan tonen we veerkracht.

Betrouwbaar

Wij bestaan er al sinds in 1973. We willen een betrouwbare partner zijn voor alle makers. Iedereen kent onze Brico winkels en wij zijn altijd dichtbij als je iets wil maken.
Wij zijn vakkundig en ervaren. Daarom kunnen we mensen ook echt verder helpen bij het maken.

Pragmatisch

In de merken van de groep Brico, zijn we pragmatisch. Wij zijn altijd oplossingsgericht en bijzonder handig om die oplossing met jou te vinden. Maar deskundig als we zijn, gaan we nooit kort door de bocht. Door een gezonde dosis realisme, schieten we niet door naar perfectionisme.


null

Een onderdeel van Maxeda DIY

De Brico groep maakt onderdeel uit van de Maxeda DIY Group; de grootste doe-het-zelf-retailer in de Benelux. Naast Brico, BricoPlanit in België en Luxemburg, maakt ook Praxis onderdeel uit van de Maxeda DIY Group. In totaal heeft de groep 376 winkels, met bijna 7.000 medewerkers. 

Wens je meer over te Maxeda weten ? Kijk dan op  www.maxedadiygroup.com