Piratenboot maken

  • Kosten
    €30.99
  • Totaal aantal stappen
    8

Stap 1

Voor de stoere jongens kan je coole piratenboot maken. Wat heb je nodig voor deze boot: - kartonnen doos - lijmpistool - potlood - zwarte verf - schaar - stok - stof - touw - stanleymes - liniaal

Stap 2

Begin met het uittekenen van de vormen van de boot. Gebruik hiervoor een potlood en een liniaal. Ga uit van een rechthoekige vorm waarbij de ene kant schuin is uitgesneden.

Stap 3

Snijd vervolgens de stukken uit.

Stap 4

Wanneer je alle stukken hebt uitgesneden, kan je ze aan elkaar gaan lijmen met het lijmpistool. De lijm wordt snel hard waardoor het een stevige basis vormt. Vergeet de bodem niet!

Stap 5

De basis voor de boot is nu klaar. Ga verder met het maken van de mast. Gebruik hiervoor een stok, touw, stukje stof, stukje karton en een stukje piepschuim. Met het stukje karton maak je een verdieping in de boot. Vervolgens kan je met het stukje piepschuim de stok vastlijmen.

Stap 6

Bevestig het stukje stof aan de mast. Dit doe je met behulp van touw.

Stap 7

Als laatste detail is het leuk om een steigerplank aan te leggen. Dit geeft een extraatje aan de boot. Teken tot slot een paar raampjes in de boot en het is een echte piratenboot.

Stap 8

Tadaa! Je hebt je eigen piratenboot gemaakt. Zet er leuke poppetjes in en de kindjes kunnen er gezellig mee spelen.

Dit heb je nodig

Materialen

1
Perfection lak koolstof zwart hoogglans 750 ml
30,99per ㎡ 41.32
Betaal in de winkel met je ecocheques
Totale materiaalkosten
30,99
Koop alles

Gereedschappen

3,09
Betaal in de winkel met je ecocheques
Kopen