Passpiegel op wandrek

  • Kosten
    €16.49
  • Totaal aantal stappen
    5

Stap 1

In dit maakrecept zie je hoe je heel makkelijk een wandje voor in de slaapkamer creëert met een passpiegel en ruimte voor bijvoorbeeld je sieraden en make-up. Je kunt dit maakrecept makkelijk naar wens aanpassen door andere afmetingen of kapstokhaakjes te gebruiken.

Stap 2

Om dit wandrek met passpiegel te maken heb je nodig: - een (populieren) triplexplaat van 61 x 122 cm - drie (populieren) triplexplaatjes van 20 x 10 cm - een passpiegel van 105 x 30 cm - haakjes om de spiegel mee op te hangen - kapstokhaakjes - schroeven (40 mm) Gereedschap: - een schuurmachine of schuurpapier - een schroefboormachine - potlood - meetlint/rolmaat

Stap 3

Leg de kapstokhaakjes naar wens op de triplexplaat. Teken af waar je ze wilt bevestigen, boor hier vervolgens een gaatje voor en schroef de kapstokhaken vast.

Stap 4

Bevestig de plankjes 3 cm van de (rechter) kant. Zorg dat je goed aftekent waar je boorgaten moeten komen, anders hangen je plankjes straks scheef. Boor de gaten eerst voor om te voorkomen dat het hout gaat splijten en schroef de plankjes vanaf de achterkant van het wandje vast.

Stap 5

Controleer of de plankjes waterpas zijn bevestigd.