Ladder huren

Ladder huren vanaf €12,80

vourwladder.jpg

Verstelbaar

 De vouwladder is door de drie knikpunten in meerdere standen te gebruiken zoals de spreidstand of rechte stand. De ladder is multifunctioneel en eenvoudig te vervoeren.

Bezoek een winkel om materiaal te huren.

Huurmogelijkheden

Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.

  • 4 uren  € 12,80
  • dag  € 16,00
  • weekend  € 24,00
  • week  € 40,00
  • borg  € 90,00

 

 Ladder huren huren bij Brico

Nu kan je ook bouwmateriaal huren bij Brico als je enkele klusjes dient te doen waar je het materiaal niet voor hebt en ook niet wenst te kopen. Een ladder huren of een trap huren kan je vanaf nu ook bij je Brico in de buurt. Brico is gespecialiseerd in ladder verhuur alsook in tal van andere zaken of machines om te klussen.

De vouwladder is verstelbaar in meerdere standen door de drie knikpunten die ze heeft. Zo kan je deze vouwladder gebruiken in spreidstand als rechte stand. De vouwladder is eenvoudig te gebruiken, gemakkelijk te vervoeren en multifunctioneel. 

Ladder huren of kopen?

Indien je de ladder enkel een korte periode dient te gebruiken, is huren voordeliger dan kopen. Alle huurprijzen zijn steeds vermeld per periode. Zo kan je een ladder huren voor 4 uur of je kan zelfs een ladder huren voor enkele weken. 
Alle prijzen zijn steeds btw inclusief. Er wordt ook een borg gevraagd die je terugkrijgt als je deze ladder weer naar de brico in jouw buurt terugbrengt. 

Een ladder kopen is voordeliger dan huren voor een lange periode
Heb je deze ladder een lange tijd nodig? Een ladder kopen kan voordeliger zijn.