Hakselaar huren

Hakselaar op benzine vanaf €52,40

benzine-hakselaar.png

Houtversnipperaar met een grote versnippercapaciteit die u op elke gewenste plek kunt manoeuvreren door de compacte bouw. Voorzien van ruime invoeropening voor het gemakkelijk invoeren van dikke en sterk vertwijgde takken.

Bezoek een winkel om materiaal te huren.

Huurmogelijkheden

Alle prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.

  • 4 uren  € 52,40
  • dag  € 65,50
  • weekend  € 98,25
  • week  € 163,75
  • borg  € 350,00


 

Hoe werkt een houtversnipperaar?

Compacte en geluidarme houtversnipperaar voor het hakselen van takken tot 3,5 cm. Hakselt zeer snel zowel groen materiaal als hard hout en levert het beste hakselmateriaal om te composteren.

Hakselaar nodig? Huur hem bij Brico

Ben je op zoek naar een hakselaar voor een eenmalig project? Is het te duur om voor dit korte project een complete hakselaar aan te schaffen of wil je geen hakselaar in de garage hebben staan? Dan is het huren van een hakselaar bij Brico een fantastische oplossing! Naast de verhuur van hakselaars hebben wij ook tal van splijtmachines te huur!

Hakselaar huren

Ga je druk bezig met snoeien en wil je er zo min mogelijk van over houden? Dan is een hakselaar natuurlijk dé oplossing. Dankzij een hakselaar kun je namelijk het hout op een erg gemakkelijke manier klein krijgen. Het grote voordeel van het huren van een houtversnipperaar is natuurlijk het gemak dat het met zich meebrengt. Naast het gemak dat je fysiek hebt van het versnipperde hout is er ook nog het gemak van het gehuurde. Wij van Brico zorgen dat de hakselaar in goede conditie is als je het op komt halen, zodat je lekker verder kunt met je klus!

Hakselaar huren of toch kopen?

Naast de verhuur van een hakselaar hebben we bij Brico ook een ruim assortiment in hakselaars die goed geprijsd zijn. Wanneer je vaker in de tuin aan het werk bent en dit soort klusjes vaker doet, is het over het algemeen goedkoper om een hakselaar aan te schaffen . In onze online winkel zijn tal van versnipperaars te vinden die goed bij jouw situatie passen! Zo kun je heerlijk genieten van het hebben van een eigen hakselaar!