Je loopt er overheen, je zet er je terrasstoelen neer, je speelt er een potje voetbal op: de meeste bestrating krijgt het zwaar te verduren. Gelukkig hoeft tuinbestrating niet alleen functioneel te zijn, maar kan het ook verassend mooie plaatjes opleveren. Welke sierbestrating zou jij wel willen aanleggen in jouw tuin?

1. Wat een plaatje!

Het is even een karweitje, maar hard werk wordt beloond. Met deze bestrating begeef je je in de scène van een romantische film. Haal jij de romantiek in je achtertuin?

naturalarearugs.com
ascalceteiras.blogspot.nl

2. Strakke lijnen

Word je al duizelig? Naar al deze lijnen moet je niet te lang staren. Maar mooi is het zeker wel! Deze bestrating zal zeker niet misstaan in een moderne tuin! Zijstapje: het past ook goed bij liefhebbers van deze laminaatvloer (zie nummer 5!).

landezine.com
pinhomeideas.com

3. Een natuurlijke mix

Houd je van een natuurlijke look met veel groen? Dan is deze stijl zeker iets voor jou! Door de combinatie van gras en stenen bereik je een mooie balans in je tuin.

casepractice.ro
dirt.asla.org

4. Free your colors!

En ben je klaar met je saaie, grijze tuintegels? Dan zie je hier hoe het helemaal anders kan! Geef je tuinbestrating een lekker kleurtje of verpak de stenen in een warm gebreid jasje. Leuk om te weten: de eerste afbeelding is een foto van een straatje in ons eigen Amsterdam.

99traveltips.com
 restreet.altervista.org

Heb jij nog meer ideëen hoe je jouw straat kunt opleuken? Laat het ons weten!