Ontdek onze stijlen van Kerst 2019! Onze huisstyliste heeft 4 stijlen uitgetekend. Voel je vrij om het heel traditioneel te houden met 'December to remember' of 'Ice Adventure'. Of gooi het eens helemaal over een andere boeg, met de extravagante invloeden van 'Red Velvet' of de sprookjesachtige droomwereld van 'Crystal Ball'!


December to remember

Herontdek de oude kerstdecoratie in een nieuw kleedje. Versier uw leefruimte met vintage ballen en voorwerpen, rendieren, kerstmannen en slingers. En natuurlijk in de typische kerstkleuren : rood, goud en groen! Kaarsen en lantaarns maken de sfeer compleet.


Red Velvet

Zorg voor een chique en licht extravagante sfeer … Met mooie versieringen, veel fluweel met diepe kleuren, mooie bloemen, dierenbeelden, tropische bloemen en accessoires in messing en goud !
Ice adventure

We zijn op de Zuidpool ! Blauw, wit, sneeuw en ijs omringen ons. Gelukkig worden we beschermd door een aangenaam knapperende vuurtje, plaids en bontvellen vol zachtheid. De beren, de eskimo’s, de pinguïns en de zeehonden vergezellen ons in dit magische decor…


Crystal Ball

Een romantisch decor naar wens met roze, wit, parelmoer, een vleugje goud en veel glitter ! Veren, kwasten, sterren en mooie harten, maar ook gevleugelde paarden, eenhoorns en invloeden uit ze onderwaterwereld om een betoverd plekje te creëren !