Geen zoekresultaten gevonden voor ' '

Probeer alsjeblieft te zoeken met een ander trefwoord

Met een radiatorombouw je radiatoren netjes wegwerken

Denk je erover om een radiatorombouw te plaatsen? Heb je een lelijke radiator, die je graag een mooie ombouw geeft? Of ben je bezig met een grote verbouwing en is je plan om gelijk alles helemaal netjes af te werken? Een radiatorombouw is inderdaad een veel mooier gezicht dan een standaard radiator. En bij Brico/Plan-it heb je heel veel keuze in de radiatorpanelen. Die bepalen wat de uitstraling wordt van jouw ombouw. Kijk maar eens op onze website, want ook daar vind je al onze ombouwen overzichtelijk bij elkaar. En zie je precies de radiatorombouw, die jij graag wilt hebben voor jouw verwarming? Dan kun je deze ook heel gemakkelijk online kopen bij Brico/Plan-it. We bezorgen alles wat je nodig hebt dan netjes bij jou thuis.

Waaruit bestaat een radiatorombouw precies?

Een radiatorombouw heeft verschillende delen. Om alle warmte van de radiator te gebruiken, is het handig om achter je verwarming een laag radiatorfolie te plaatsen. Dit folie bestaat uit twee lagen schuim en een aluminium folie. Aan de zijkanten van de radiator plaats je de zijpanelen. En aan de voorkant komen de radiatorpanelen. Deze panelen zijn er in heel veel stijlen, zodat je eenvoudig een radiatorombouw kunt samenstellen, die helemaal past bij jouw inrichting en jouw stijl. Om je radiatorombouw helemaal af te maken, komt er bovenop een bovenblad. Uiteraard kun je ook zelf een radiatorombouw maken van bijvoorbeeld steigerhout. Op MAAKK vind je een stappenplan voor het zelf maken van een radiatorombouw.

Advies over je radiatorombouw

Heb je een lastige verwarming? Wil je wat tips over hoe je het beste een radiatorombouw kun plaatsen? Heb je vragen over een radiatorombouw? Kom gewoon even langs in een van onze winkels! Ook als je de verschillende panelen een keertje in het echt wilt zien, is dit de beste plek. Wij staan er voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je handige adviezen te geven.