Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Werk- & veiligheidskleding
 4. Terug naar Oogbescherming

Oogbescherming

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Kleurfamilie

  Materiaal

36 producten
Sorteren op:
i

Busters veiligheidsbril Harrier II

Busters veiligheidsbril Harrier II

Thuisbezorgd / Ophalen

5,

99
Stanley montuurloze veiligheidsbril SY130 (transparant)

12%

korting

Stanley montuurloze veiligheidsbril SY130 (transparant)

Thuisbezorgd

21,

44

18,

70

 1. 1
 2. 2

Oogbescherming kopen bij Brico/Plan-it

Wij klussen soms meer dan goed voor ons is. Dat klinkt heel gek, maar we houden namelijk niet altijd rekening met onszelf tijdens het klussen. Schadelijke stoffen en materialen komen vrij waar wij vaak geen rekening mee houden. We willen er simpelweg voor zorgen dat de klus zo snel mogelijk geklaard is. Daarnaast komt het ook vaak genoeg voor dat we te maken hebben met deadlines. Wij hehten een grote waarde aan je veiligheid. Daarom kan je bij ons bijvoorbeeld oogbescherming kopen. Tijdens het klussen schieten er vaak splinters in het rond en tijdens het verven komen dampen vrij die schadelijk zijn voor de ogen. Een optimale bescherming is van belang met de beste oogbescherming die je bij Brico/Plan-it kan kopen.

Oogbescherming bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it kan je de beste oogbescherming tegen een goedkope prijs kopen. Denk bijvoorbeeld aan veiligheidsbrillen die kunnen worden gebruikt tijdens het klussen. Deze veiligheidsbrillen bieden de ideale bescherming tegen rondschietend materiaal en zijn duurzaam. Voor grotere en gevaarlijkere klussen kan je bij Brico/Plan-it ook gelaatschermen kopen die je gehele gezicht beschermen. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je veel buiten werkt. In dat geval heb je de keuze uit diverse beschermingszonnebrillen. Om je eigen veiligheid tijdens het klussen nog meer te waarborgen, kan je de oogbescherming combineren met 3M oordoppen Protect eenmalig gebruik waarmee je je gehoor bescherming biedt. Daarnaast kan je je luchtwegen beschermen met de 3M fijnstofmasker Protect Comfort cupvorm FFP2 3stuks. Klussen hoeft niet onveilig te zijn zolang je zelf zorgdraagt voor de veiligheid. Bij Praxis helpen we je daar graag bij door de beste oogbescherming aan te bieden tegen een goedkope prijs.

Gemakkelijk bestellen en kopen

Onder andere het huidige assortiment oogbescherming, hoofdbescherming en mondbescherming is nu makkelijk online te bestellen via Brico/Plan-it.be. Je kan er dan vanuit gaan dat je bestelling snel bij je thuis zal worden geleverd. Voor het geval je nog vragen hebt over het gebruik en de mogelijkheden van de producten, dan kan ja natuurlijk ook altijd langskomen bij een van onze filialen. Daar kunnen we je voorzien van advies op maat en je helpen bij de aankopen. Samen met jou zorgen we er graag voor dat klussen niet alleen leuk is maar ook veilig is. Bekijk ons assortiment oogbescherming nu en plaats je bestelling zodat je snel weer aan de slag kan.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten