Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Werk- & veiligheidskleding
 4. Terug naar Mondbescherming

Mondbescherming

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Kleurfamilie

  Verkocht door

50 producten
Sorteren op:
i


Busters mondmasker FFP2 Yuma – 2 stuks

Busters mondmasker FFP2 Yuma – 2 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

5,

79

per stuk(s) 2,90


 1. 1
 2. 2
 3. 3

Mondbescherming kopen bij Brico/Plan-it

Tijdens het klussen hou je soms niet echt rekening met jezelf. Je hebt je te houden aan een bepaalde deadline en je doet er alles aan om de klus voor dit gestelde termijn af te hebben. Vergeet alleen niet dat jij degene bent die de klus uitvoert en dat je ook jezelf niet mag vergeten. Mensen die vaak werken met fijn stof of verf moeten er rekening mee houden dat deze stoffen naar de longen kunnen gaan. Daarom kan je bij Brico/Plan-it nu de beste mondbescherming kopen tegen een goedkope prijs. Deze professionele mondbescherming zorgt ervoor dat je luchtwegen worden beschermd tegen schadelijke stoffen. Klussen moet wel leuk blijven, dus zorg hiervoor met de mondbescherming van Brico/Plan-it!

De mondbescherming van Brico/Plan-it

Mondbescherming zorgt ervoor dat je luchtwegen beschermd worden tegen schadelijke stoffen die vrij komen tijdens het verven of tijdens het klussen. Je kan hier denken aan de schadelijke dampen dan de verf of fijn stof dat vrijkomt tijdens het schuren. In het brede assortiment van Brico/Plan-it heb je de keuze uit diverse soorten mondbescherming die geschikt zijn voor elke klus en die je tegen een goedkope prijs kan aanschaffen. Neem bijvoorbeeld de fijnstofmaskers die gemaakt zijn van zacht materiaal waarmee je je gezicht optimaal kan beschermen tegen fijnstof. Door het zachte materiaal waarvan de maskers zijn gemaakt, kan je deze langdurig ophouden wat natuurlijk ideaal is voor langlopende klusjes. Daarnaast zijn er ook verschillende verfspuitmaskers te kopen waarmee je elke verfklus uit kan voeren zonder dat deze schade veroorzaakt aan je longen. Voor het geval dat je de maskers moet voorzien van nieuwe filters, dan heb je bij Brico/Plan-it de mogelijkheid om deze goedkope filters te kopen. Maak het jezelf helemaal makkelijk om gelijk te kiezen voor bijvoorbeeld de Sencys schilderhandschoenen katoen of de Sencys kniebeschermers. Met de juiste bescherming wordt het klussen niet alleen veiliger maar ook veel leuker!

Kom langs of bestel het mondkapje

Kom langs in een van onze filialen om de mondbescherming te kopen. Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om advies te vragen aan een van de ervaren medewerkers over andere soorten bescherming, zoals bouwhelmen en gehoorsbescherming. Wil je liever gaan voor gemak? Bestel dan gemakkelijk en op een snelle manier via Brico/Plan-it.be. Je kan er dan vanuit gaan dat je bestelling snel bij je zal worden afgeleverd. Samen met jou willen we het klussen niet alleen leuk maken maar ook veilig!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten