Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Werk- & veiligheidskleding
 4. Terug naar Gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Diepte (cm)

  Breedte (cm)

  Materiaal

  Hoogte (cm)

  Kleurfamilie

29 producten
Sorteren op:
i


3M™ E-A-R™ Classic™ oordoppen [250pa] - PP-01-002 - 28dB

3M™ E-A-R™ Classic™ oordoppen [250pa] - PP-01-002 - 28dB

Thuisbezorgd

62,

61
Neo-Tools PRO - Gehoorbescherming 32dB(a)

14%

korting

Neo-Tools PRO - Gehoorbescherming 32dB(a)

Thuisbezorgd

39,

90

34,

07
Perfectpro gehoorbescherming - Radio DAB+/FM - Bluetooth - handsfree bellen

Perfectpro gehoorbescherming - Radio DAB+/FM - Bluetooth - handsfree bellen

Binnenkort verkrijgbaar

129,

-
icon

 1. 1
 2. 2

Voorkom gehoorbeschadiging

Ken je die harde piep in je oren na het klussen? Dit betekent dat je letsel aan je gehoor hebt opgelopen. Een van de belangrijkste oorzaken van gehoorbeschadiging is langdurige blootstelling aan harde geluiden. Aantasting van je gehoor is eenvoudig af te wenden met goede gehoorbescherming. De harde tonen van zagen, boren, schuren of timmeren kunnen er direct voor zorgen dat je gehoor slechter wordt. Deze beschadiging is niet meer terug te draaien. Uiteindelijk kan dit zelfs leiden tot doofheid. Voorkom verdere aantasting met de beste gehoorbescherming. Wanneer je je gehoor voldoende beschermt kun je beschadiging zelfs volledig vermijden.

Gehoorbescherming bij het klussen

Welke gehoorbescherming het beste bij jou past, hangt af van de klus die je uit gaat voeren. Van plan om te gaan boren, zagen of het gras te maaien? Kies dan voor bescherming in de vorm van een oorkap. Hiermee ben je verzekerd van veiligheid voor je gehoor. Door de schuimrubberen voering zit de gehoorkap comfortabel en irriteert deze niet. Bovendien zijn ze verstelbaar, waardoor de kap altijd goed aansluit op jouw hoofd. De kappen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor stoere rode of vrolijke gele gehoorbescherming. Combineer de oorkap met een stofmasker, een veiligheidshelm of veiligheidsbril en ga helemaal beschermd aan de slag.

Wees zuinig op je oren

Ga je naar een feest of concert van je favoriete band? Ook dan is goede gehoorbescherming zeer aan te raden. Harde muziek en geschreeuw in je oor leidt direct tot gehoorbeschadiging. Bij het uitgaan wil je natuurlijk niet met een grote gehoorkap op je hoofd rondlopen. Oordopjes vallen mooi weg in de oren en zijn hierdoor niet zichtbaar. Bij Brico/Plan-it vind je oordoppen die speciaal ontwikkeld zijn voor muziekliefhebbers. Met deze partyplugs bescherm je je oren, maar kun je nog steeds losgaan op jouw lievelingsmuziek. Door het gebruik van de partyplugs voorkom je overbelasting van je gehoor en hoef je niet bang te zijn voor een irritante piep in je oren. Last van herrie als je wilt slapen? Geniet meer en langer van je nachtrust met goede oordoppen. Siliconen doppen kneed je gemakkelijk in vorm waardoor deze precies in je oren passen. Het geluid wordt direct gedempt. Zo heb je geen last meer van gesnurk van je partner of schreeuwende feestgangers op straat.

De beste gehoorbescherming online in de aanbieding

Jouw gehoor verdient de beste bescherming. Bij Brico/Plan-it vind je de oplossingen om beschadiging aan je gehoor tegen te gaan. Door gehoorbescherming online te kopen profiteer je steeds weer van fraaie kortingen. Vergelijk oordoppen, partyplugs en gehoorkappen online om de bescherming te vinden die het beste bij jou past.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten