Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Materiaal
 • Type slot
 • Binnen/buitengebruik
 • SKG keurmerk
 • Afwerking
 • Breedte (cm)
 • Diepte (cm)
37 producten

Abus raamslot SW20 wit
Abus raamslot SW20 wit
Raamsloten
Abus raamslot 3030 wit
Abus raamslot 3030 wit
Raamsloten
Abus raamslot 3010 wit
Abus raamslot 3010 wit
Raamsloten

Raamsloten voor elk raam

Raamsloten kopen is noodzakelijk als je de ramen wilt voorzien van een goede beveiliging. Veel standaard raamsloten die al aan de ramen zijn bevestigd, bieden niet altijd de juiste beveiliging doordat inbrekers deze sloten makkelijk open kunnen breken. Je hebt de keuze uit de beste raamsloten die je tegen een goedkope prijs aan kan schaffen. Deze raamsloten zijn makkelijk te bevestigen waardoor je daar vaak geen aparte monteur voor hoeft in te schakelen. Met de raamsloten die je bij Brico/Plan-it kunt kopen, beveilig je je ramen op de juiste manier en houd je inbrekers buiten. Ga ook voor de veiligheid met de raamsloten van Brico/Plan-it!

Raamsloten voor absolute veiligheid

Raamsloten zijn ervoor bedoeld om inbrekers geen kans te gunnen om in te kunnen breken via de ramen. Daarom is het noodzakelijk dat je kiest voor de beste raamsloten om de kans op inbraak via de ramen te verkleinen. Bij Brico/Plan-it heb je een keuze uit het ruime assortiment raamsloten die geschikt zijn voor verschillende soorten ramen. Kies bijvoorbeeld voor een raamschuif dat makkelijk te bevestigen is aan het raam. Daarnaast kan je ook kiezen voor een oplegslot. Dit slot zorgt ervoor dat je het raam voorziet van een extra beveiliging die makkelijk te hanteren is. De raamsloten die je kan kopen zijn makkelijk zelf te monteren als je in het bezit bent van goede schroevendraaiers. Kies bijvoorbeeld voor de Sencys 18-delige schroevendraaiersetwaarmee je de klus helemaal snel afmaakt. Voor hogere ramen wil je natuurlijk ook op een veilige manier de hoogte in kunnen klimmen. Dat kan bijvoorbeeld met de Altrex huishoudtrap Double Decker 4-treeds. Voorzie je ramen ook van goede raamuitzetters of barrièrestangen en houd inbrekers buiten de deur.

Online bestellen of naar de winkel

Voor het geval je er nog niet uit bent welke sloten nou het beste passen bij jouw ramen of hoe je deze moet monteren, dan kan je altijd advies inwinnen bij een van onze filialen. Onze ervaren medewerkers voorzien je graag van deskundig advies op het gebied van de beste raamsloten die bij jouw ramen passen en hoe deze te monteren zijn. Samen met jou gaan we graag voor de veiligheid. Vandaar dat je de beste raamsloten tegen een goedkope prijs bij ons kunt kopen.