Avidsen IP-camera WIFI autonoom IP65

  • Nachtvisie
  • IP65
  • Voor binnen en buiten gebruik
  • Kijkhoek 110°
  • Optische sensor 720p

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
Beveiligingscamera'sAvidsen producten
+ 45.000 producten online
100% veilige betaling
Gratis retour in een van onze 157 winkels
30 dagen bedenktijd

Wat zijn de specificaties?

Wilt u de omgeving van uw huis beveiligen? De Avidsen IP-camera is dan precies wat je nodig hebt. Dankzij dit systeem kunt u uw huis en eigendommen vanaf uw smartphone in de gaten houden.

Deze kleine camera kan werken op vier AA LR6-batterijen (niet meegeleverd) of worden gevoed door een USB-kabel (niet meegeleverd). U kunt de camera aansluiten op uw wifi-netwerk om de omgeving van uw huis of appartement in de gaten te houden. Deze camera heeft een bewegingsdetector en kan u meldingen op uw smartphone sturen wanneer er activiteit wordt gedetecteerd. Het is ook mogelijk om de door uw camera gedetecteerde activiteit op een SD-kaart (niet meegeleverd) op te nemen, zodat u de opnamen desgewenst op afstand kunt bekijken. Tot slot kunt u de camera zowel binnen als buiten (IP65) installeren zonder extra bescherming.

De Avidsen IP-camera WIFI autonoom is uitgerust met 720p optische sensoren met een kijkhoek van 110 graden zodat niets u ontgaat. Daarnaast is er ook infrarood verlichting aangesloten op een lichtsensor die een helder nachtzicht over een afstand van maximaal 8 meter mogelijk maakt. Kortom, genoeg om uw eigendom onder voortdurend toezicht te houden.

EAN: 3660211239858

Resolutie
720p
Voeding
4 x AA-batterij of USB-kabel
Bereik
8 m
Kijkhoek
110°
Gemakkelijk thuisbezorgd

aanbevolen accessoires