Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Alarmsystemen

 • eTiger alarmset draadloos 'S3b Sim Secual'

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem is het heel eenvoudig om u gehele huis of bedrijfspand te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke lokatie kunt volgen wat er gebeurt. Het pack bestaat uit: 1 bedieningspaneel, 2 bewegingsdetectoren, 2 openingsdetectoren, 2 afstandsbedieningen, 2 RFID-bagdes en 1 netstroomadapter. De geïntegreerde sirene is van 100 dB en heeft een belfunctie vanaf de centrale. De activatie en desactivatie van het systeem gebeeurt via SMS, telefoon, app (iOS en Android) of RFID-badge. Deze Tag is ideaal voor het gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen. Deze basisset is exclusief een IP camera. Het eTIGER draadloze alarmsysteem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, bewegingsmelders, deurcontacten, magneetcontacten, sirenes, bijvoeglijke RFID tags en een rookmelder. Met behulp van de IP camera kunt u op elk gewenst moment een kijkje nemen in u eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in uw woning detecteert, kunt u een SMS bericht laten sturen naar uw smartphone of ander mobiel apparaat. U kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast.

  Vergelijk dit product
  149.00
  199.00
 • Diagral draadloze alarmkit

  De Diagral draadloze alarmkit is de verhoogde veiligheid pack voor een integrale beveiliging van uw huis. De kit omvat een vocaal toetsenbord met badgelezer met een badge inclusief, een vocale centrale met sirene en toegansbeheer, een interactieve gsm-melder, een sirene met flitslicht voor buiten, een afstandsbediening met 4 functies, 3 bewegingsdetectoren en een openingsdetector (witte kleur) .

  Vergelijk dit product
  999.00
  1149.00
 • Etiger alarmset draadloos 'Secual Box'

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem is het heel eenvoudig om je gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke locatie kunt volgen wat er gebeurd. Er bestaan diverse accessoires waarmee het systeem kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld IP camera's, extra bewegingsmelders, deurcontacten, sirenes en een rookmelder. Al deze accessoires kunnen volledig draadloos op het systeem worden aangesloten en zijn compatibel met alle Etiger basissets. De basissets zijn voorzien van een ingebouwde sirene. Het systeem is op verschillende manieren te bedienen, bijvoorbeeld met de afstandsbediening, SMS of met de app. Er bestaan verschillende basissets, kiest de juiste voor jouw situatie. Alle sets kunnen werken met een SIM card (niet inbegrepen), er is een set die ook werkt via een vaste telefoonlijn en er is een set die werkt via wifi. DEZE SET: is voorzien van een wifi basis station, 1 raam/deurcontact, 1 bewegingsmelder huisdier proof en 2 afstandsbedieningen. U kunt tot 10 afstandsbedieningen en tot wel 100 accessoires aansluiten op deze set. Als extra back-up kan een SIM-kaart (niet meegeleverd) geinstalleerd worden zodat het systeem blijft communiceren als het wifi-signaal wegvalt.

  Vergelijk dit product
  179.00
 • Diagral beveiligingsset ‘DIAG14ASX’

  De Diagral veiligheidskit 'Diag14asx' is de verhoogde veiligheid pack voor een integrale beveiliging van uw huis. De kit omvat een vocale centrale met sirene en toegansbeheer DiaG91AGB 3 in 1, een afstandsbediening met 4 functies DiaG41ACK, een bewegingsdetector DiaG20AVK, een openingsdetector (witte kleur) DiaG30APK en een communicatiemodule GSM / GPRS.

  Vergelijk dit product
  649.00
 • Etiger alarmset draadloos met IP camera

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem met aansluiting voor een vaste telefoonlijn of een optionele SIM kaart (niet inbegrepen) is het heel eenvoudig om u gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke locatie kunt volgen wat er gebeurd. Het alarmsysteem omvat een IP camera, 2 bewegingsmelders, 2 magnétische deurcontacten, 2 RFID tags, 2 afstandsbedieningen en een bedieningspaneel. Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale set voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, extra magneet contacten, extra bewegingsmelders, sirenes en een key pad’s. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in uw woning detecteert, kunt u een SMS bericht laten sturen naar u smartphone of ander mobiel apparaat (geheugen voor 5 telefoonnummers).. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor het kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken. Hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  319.00
 • Etiger alarmset draadloos 'S4 combo secual' met vaste lijn

  Met het eTiger draadloze alarmsysteem met aansluiting voor een vaste telefoonlijn en optionele SIM kaart (niet inbegrepen) is het heel eenvoudig om u gehele huis te beveiligen. Het systeem is te bedienen via een app waarmee u dus op elk moment en elke locatie kunt volgen wat er gebeurd. Er bestaan diverse accessoires waarmee het systeem kan worden uitgebreid, bijvoorbeeld IP camera's, extra bewegingsmelders, deurcontacten, sirenes, extra RFID tags en een rookmelder. Deze basisset is exclusief een IP camera. Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, extra magneet contacten, extra bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in uw woning detecteert, kunt u een SMS bericht laten sturen naar u smartphone of ander mobiel apparaat. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor het kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken. Hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden zodat u weet dat uw kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  269.00
 • Profile bewegingsmelder inbouw 'Qnect' draadloos 140° 6 m wit

  Deze Profile 'Qnect' draadloze bewegingsmelder kunt u overal installeren, zonder gedoe met installatiedraden. Met het meegeleverde bevestigingsmateriaal plaatst u deze draadloze bewegingsmelder vervolgens op uw gewenste positie binnenshuis. Zodra er beweging waargenomen wordt schakelt deze draadloze bewegingsmelder automatisch 1 of meerdere 'Qnect' ontvangers. Na 5s tot 1/5/10 min wordt de ontvanger automatisch weer uitgeschakeld.

  Vergelijk dit product
  19.99
 • eTiger bedieningspaneel alarm RFID draadloos

  Deze keypad met RFID lezer kan worden gebruikt als uitbreiding op het eTiger draadloze alarmsysteem. Met deze keypad kan je het alarmsysteem op andere plaatsen ontgrendelen dan op de basiskast, bijvoorbeeld in je garage of bij de achterdeur.Het eTIGER draadloze alarmsysteem is een ideale basisset voor de beveiliging van een huis of bedrijfspand. Het systeem is eenvoudig te installeren en uit te breiden met verschillende accessoires zoals IP camera's, magneet contacten, bewegingsmelders, sirenes en een key pad. Met behulp van de IP camera kun je op elk gewenst moment een kijkje nemen in je eigen huis. Op het moment dat het systeem ongewenste gasten in je woning detecteert, kun je een SMS bericht laten sturen naar je smartphone of ander mobiel apparaat. Je kunt dan zelfs foto's nemen van de ongenode gast. De RFID Tag is ideaal voor gebruik met kinderen. Voor een kind is de Tag gemakkelijk te gebruiken, hij of zij hoeft geen code te onthouden. Wanneer het systeem wordt ontgrendeld, wordt een SMS bericht verzonden (zelf in te stellen) zodat je weet dat je kind veilig thuis is gekomen.

  Vergelijk dit product
  29.99

Alarmsystemen

Alarmsystemen kopen bij Brico/Plan-it

Er is geen plek waar je je zo veilig en beschermd voelt als in je eigen huis. Neem het zekere voor het onzekere met de voordelige alarmsystemen van Brico/Plan-it en scherm je huis af tegen ongewenste indringers. Van een basic raam- of deursensor tot een volledig alarmsysteem. Met de draadloze alarmsystemen van de Brico/Plan-it ga je met een gerust hart de deur uit en hou je het huis zelfs vanaf je vakantieadres in de gaten. Al vanaf een kleine prijs een groot gevoel van veiligheid.

Volgen vanaf iedere locatie

Vanaf nu hoef je niet meer thuis te blijven om je huis in de gaten te houden. Afhankelijk van het alarmsysteem van je keuze, heb je de mogelijkheid een sms te ontvangen wanneer er beweging wordt waargenomen in huis. Andere systemen werken met een app, waarop je ieder moment kunt inloggen via de smartphone om te volgen wat er thuis gebeurt. Ook als je huisdieren hebt is dit in te stellen op het alarmsysteem, zodat het niet wordt misleid door een rondlopende hond of kat. Heb je kinderen, dan is er de mogelijkheid tot het ontvangen van een sms wanneer het systeem ontgrendeld wordt en je kind dus veilig thuis is gekomen.

Relaxt op vakantie met een alarmsysteem

Op vakantie gaan is nu nog fijner zonder zorgen over de veiligheid van je huis. Brico/Plan-it heeft alarmsystemen die een combinatie bieden van alarm en domotica. Hiermee is het mogelijk op afstand bijvoorbeeld de verlichting thuis te regelen. Er zijn eindeloze mogelijkheden, zoals het inschakelen van de verlichting wanneer het alarm afgaat. De basis alarmsystemen zijn uit te breiden met allerlei accessoires zoals raamuitzetters, extra beveiligingscamera´s of een anti-inbraakstrip. Of een openingsmelder voor rolluiken, waarbij het alarm afgaat bij forcering van het rolluik. Alle alarmsystemen zijn eenvoudig te installeren en bedienen. Maak een keuze uit het uitgebreide aanbod alarmsystemen bij Brico/Plan-it, zowel online als in de winkel. Een gevoel van rust en veiligheid is onbetaalbaar!