Wanneer je ouder wordt, kan je ermee te maken krijgen, dat alles een stuk lastiger wordt. Je botten kunnen stroever worden, je lichaam werkt minder soepel mee en je kan makkelijker vallen, door een gebrek aan evenwicht. Dit hoort er helaas allemaal bij, maar gelukkig heeft de Brico/Plan-it  allerlei middelen om je leven wat makkelijker en veiliger te maken. De hulpmiddelen van Brico/Plan-it kunnen natuurlijk geschikt zijn voor iedereen, die wel wat extra steun kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld antislipstickers op de trap. Al is het maar om alle nachtelijke uitstapjes naar het toilet veiliger te maken. Hoe snel gebeurt het wel niet, dat je even snel de trap af wilt rennen, maar vervolgens uitglijdt. Heb jij hier vaak last van? Lees dan snel verder, want de Brico/Plan-it heeft antislipstickers in allerlei kleuren en maten.

Verschillende hulpmiddelen voor een makkelijker leven

Wanneer je makkelijk kan uitglijden en vallen, dan worden antislipstickers voortaan je beste vriend. De Brico/Plan-it heeft antislipstickers voor diverse doeleinden in zijn assortiment. Zoals bijvoorbeeld; de transparante langwerpige antislipstickers voor op de trap, de trap is namelijk een van de meest verraderlijkste en gevaarlijkste plekken in een huis. Heb je liever dat ze meer opvallen, kies dan voor antislipstickers in het zwart. De bad, douche en heel de badkamer zijn ook gevaarlijke plekken die je makkelijk veiliger kan maken, door er simpelweg antislipstickers op te plakken. Kies voor mooie, ronde of voor langwerpige witte antislipstickers bij de Brico/Plan-it. Zelfs buiten kan je gevaarlijke plekken tegenkomen, zoals een glad trapje, om bij je voordeur te komen. Hiervoor kies je de antislipstickers op rol van SecuCar in het zwart of voor meer opvallendheid in het geel.

Makkelijk te installeren voor een fijner huis

Stickers zijn erg gemakkelijk en snel aan te brengen, maar je kan ook last hebben van de drempels in je huis. Een drempelhulp kan dan ideaal zijn, de drempelhulp van Brico/Plan-it is makkelijk en snel in elkaar te klikken. In je toilet kan je een inklapbare beugel installeren, waar je zelfs een toiletrolhouder aan kunt bevestigen. Beugels zijn natuurlijk sowieso ideaal, omdat je er snel naar kan grijpen. In je douche, bad en waar je het maar nodig vindt, kan je wandbeugels ophangen. Maak gebruik van de speciale Glow in the Dark stickers van SecuCare, zodat je ook s nachts alle beugels terug kan vinden. Plak de stickers op alle plekken, die s nachts nogal gevaarlijk kunnen zijn.