Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Sanitair installatiemateriaal
 4. Terug naar Verwarming & airconditioning
 5. Terug naar Multi-fit

Multi-fit

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Bevestiging/aanbreng methode

  Materiaal

  Verkocht door

  Merken

  Volume

  Binnen/buitengebruik
  i

  Type materiaal

  Gewicht

3 producten
Sorteren op:
i


Van Marcke Go diëlectrische isolatiekoppeling mof G 3/4"F x CU 3/4'M

Van Marcke Go diëlectrische isolatiekoppeling mof G 3/4"F x CU 3/4'M

Thuisbezorgd / Ophalen

21,

99

Multi-fit kopen bij Brico/Plan-it

Voor al je multi-fit toebehoren zit je goed op deze pagina. Hier verzamelt Brico/Plan-it niet enkel de beste Multi-fit fittingen, maar ook de goedkoopste multi-fit en toebehoren. Je maakt je keuze uit een volledig overzicht en kunt dadelijk online bestellen.

Multi-fit bij Brico/Plan-it

Overgangsstukken, verbindingen, koppelingen, afsluitdoppen, slangen, draadnippels, connectoren, mantelbuizen, montageringen, demontage wiggen, flexibele buizen, pijpensnijder, langklemmen, kogelkranen... Je kunt het niet bedenken of Brico/Plan-it heeft de oplossing in huis voor al jouw multi-fit systemen. Tot onze leveranciers behoren topmerken zoals Bonfix, Hep2o, Kelfort, Sencys en WILO. De Sencys producten zijn daarbij steevast voorzien van een fikse garantie van 10 jaar. Bijzonder is ook dat je op deze pagina terecht kunt voor volledige sets, zoals de Kelfort assortimentskist voor slang- en 2-oorklemmen. In deze rood gelakte, metalen kist krijg je ineens alle slangklemmen die je maar kunt bedenken binnen de afmetingen 330 x 234 x 47 mm. De kist heeft twee sluitingen en is voorzien van losse inzet-bakken uit kunststof voor een keurige ordening. Soortgelijk kun je hier ook al je veiligheidskoppelingen kopen voor je circuit. De Kelfort veiligheidskoppelingen met buitendraad van ½ inch worden namelijk geleverd per 10 stuks en passen op alle Europese installaties. Ze zijn gemaakt uit vernikkeld staal. Ben je toch niet op zoek naar multi-fit fittingen, maar naar cv-fittingen of andere toebehoren? Ga dan zeker ook eens langs bij ons gereedschap en installatiemateriaal. In de sectie installatiemateriaal vind je daar alles wat Brico/Plan-it te bieden heeft qua verwarming en airconditioning, inclusief alles voor je cv-ketel.

Je Brico/Plan-it multi-fit gebruiken

Multi-fit koppelingen zijn geschikt voor zogenaamd flexibele leiding-systemen voor cv, vloerverwarming of drinkwater. Dat komt onder andere omdat ze flexibele (meerlagen) buizen weten aan te sluiten op roodkoperen buizen. Bovendien zijn ze even geschikt voor montages in als op wanden en mogen ze zelfs in beton worden gestort. Verder wordt multi-fit vaak verkozen door de enorme tijdswinst die je creëert ten aanzien van de koperen systemen. Je kunt gemakkelijker buigen, richting geven en zelfs verder bouwen op bestaande systemen. Bovendien is multi-fit haast even eenvoudig te demonteren als te monteren, zonder beschadigingen. Je kunt het dus hergebruiken indien gewenst. Al deze aspecten zorgen ervoor dat multi-fit ook nog eens een goedkope oplossing is. Je hebt ongeveer dezelfde kosten als met een traditionele installatie, zonder dat je een dure perstang moet aankopen. Meer info over hoe je aan de slag kunt met multi-fit? Raadpleeg onze specialisten.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten