Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Gewicht
 • Volume
 • Bevestiging methode
 • Binnen/buitengebruik
 • Materiaal
3 producten


  Multi-fit kopen bij Brico/Plan-it

  Voor al je multi-fit toebehoren zit je goed op deze pagina. Hier verzamelt Brico/Plan-it niet enkel de beste Multi-fit fittingen, maar ook de goedkoopste multi-fit en toebehoren. Je maakt je keuze uit een volledig overzicht en kunt dadelijk online bestellen.

  Multi-fit bij Brico/Plan-it

  Overgangsstukken, verbindingen, koppelingen, afsluitdoppen, slangen, draadnippels, connectoren, mantelbuizen, montageringen, demontage wiggen, flexibele buizen, pijpensnijder, langklemmen, kogelkranen... Je kunt het niet bedenken of Brico/Plan-it heeft de oplossing in huis voor al jouw multi-fit systemen. Tot onze leveranciers behoren topmerken zoals Bonfix, Hep2o, Kelfort, Sencys en WILO. De Sencys producten zijn daarbij steevast voorzien van een fikse garantie van 10 jaar. Bijzonder is ook dat je op deze pagina terecht kunt voor volledige sets, zoals de Kelfort assortimentskist voor slang- en 2-oorklemmen. In deze rood gelakte, metalen kist krijg je ineens alle slangklemmen die je maar kunt bedenken binnen de afmetingen 330 x 234 x 47 mm. De kist heeft twee sluitingen en is voorzien van losse inzet-bakken uit kunststof voor een keurige ordening. Soortgelijk kun je hier ook al je veiligheidskoppelingen kopen voor je circuit. De Kelfort veiligheidskoppelingen met buitendraad van ½ inch worden namelijk geleverd per 10 stuks en passen op alle Europese installaties. Ze zijn gemaakt uit vernikkeld staal.

  Ben je toch niet op zoek naar multi-fit fittingen, maar naar cv-fittingen of andere toebehoren? Ga dan zeker ook eens langs bij ons gereedschap en installatiemateriaal. In de sectie installatiemateriaal vind je daar alles wat Brico/Plan-it te bieden heeft qua verwarming en airconditioning, inclusief alles voor je cv-ketel.

  Je Brico/Plan-it multi-fit gebruiken

  Multi-fit koppelingen zijn geschikt voor zogenaamd flexibele leiding-systemen voor cv, vloerverwarming of drinkwater. Dat komt onder andere omdat ze flexibele (meerlagen) buizen weten aan te sluiten op roodkoperen buizen. Bovendien zijn ze even geschikt voor montages in als op wanden en mogen ze zelfs in beton worden gestort. Verder wordt multi-fit vaak verkozen door de enorme tijdswinst die je creëert ten aanzien van de koperen systemen. Je kunt gemakkelijker buigen, richting geven en zelfs verder bouwen op bestaande systemen. Bovendien is multi-fit haast even eenvoudig te demonteren als te monteren, zonder beschadigingen. Je kunt het dus hergebruiken indien gewenst. Al deze aspecten zorgen ervoor dat multi-fit ook nog eens een goedkope oplossing is. Je hebt ongeveer dezelfde kosten als met een traditionele installatie, zonder dat je een dure perstang moet aankopen. Meer info over hoe je aan de slag kunt met multi-fit? Raadpleeg onze specialisten.